Ζενίτ - Κλαμπ Μπριζ 1-2: «Γλυκιά» απόδραση στο 90+3'! (vid)

Ζενίτ - Κλαμπ Μπριζ 1-2: «Γλυκιά» απόδραση στο 90+3'! (vid)

bet365

Με τον Ντε Κετέλερε να σκοράρει στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Κλαμπ Μπριζ λύγισε τη Ζενίτ στην έδρα της και πήρε τεράστιο διπλό στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου του Champions League.

Καλύτερο σενάριο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Φίλιπ Κλεμάν για το... ποδαρικό της Κλαμπ Μπριζ στο Champions League. Οι Βέλγοι τέθηκαν αντιμέτωποι με τη Ζενίτ στην Αγ. Πετρούπολης και συνδύασαν διπλό και «buzzer-beater» γκολ στο 90+3', ξεκινώντας ιδανικά την πορεία τους στον 6ο όμιλο του θεσμού.

Μετά από ένα πρώτο μέρος με ελάχιστες συγκινήσεις και μεγαλύτερη ευκαιρία την κεφαλιά του Βάνακεν που αποσόβησε ο Κερζακόβ, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 63' με τον Ντένις, σε μια φάση που η άμυνα των Ρώσων αντιστάθηκε σε τρεις χρόνους στην περιοχή της.

Η ομάδα του Σεργκέι Σέμακ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ο Ντέγιαν Λόβρεν χάρισε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της σεζόν ένα υποψήφιο γκολ της χρονιάς. Με μια «φωτοβολίδα» στο 74' και με τη βοήθεια της τύχης αφού η μπάλα εξοστρακίστηκε από το δοκάρι στην πλάτη του Χόρβατ, ο Κροάτης στόπερ ισοφάρισε και σάλπισε την αντεπίθεση της ομάδας του, που απείλησε στη συνέχεια με Αζμούν και Μοστοβόι.

Το γκολ του Ντε Κετέλερε, όμως, από την ασίστ του Φόρμερ στο 90+3' καθόρισε την αναμέτρηση, «πάγωσε» τους περίπου 10.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στην Αγ. Πετρούπολη και χάρισε τεράστιο διπλό για το πλασάρισμα της Μπριζ στον 6ο όμιλο.

Ζενίτ (Σεργκέι Σέμακ): Κερζακόβ, Καραβάεβ, Λόβρεν, Ρακίτσκι, Κρούγκοβοϊ, Μπάριος, Οζντοέβ (84' Ερόκιν), Κουζιαέβ (72' Γουεντέλ), Ντριούσι (72' Μόστοβοϊ), Αζμούν, Τζιούμπα

Κλαμπ Μπριζ (Φιλίπ Κλεμάν): Χόρβατ, Σόμπολ, Μέχελε, Ρίκα, Μάτα, Ριτς, Φόρμερ, Βάνακεν, Ντε Κετέλερε, Ντιατά (77' Λανγκ), Ντένις (82' Μπάτζι)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα