Ματσάρες σε Λονδίνο & Ρώμη, επιστροφή-καταστροφή (;) στο Παρίσι!

Gazzetta team
Ματσάρες σε Λονδίνο & Ρώμη, επιστροφή-καταστροφή (;) στο Παρίσι!

bet365

Δυνατά και με σπουδαία παιχνίδια μπαίνει και πάλι στη ζωή μας το UEFA Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιλαμβάνει ντέρμπι και παιχνίδια για όλα τα γούστα των ποδοσφαιρόφιλων.

Ματσάρες σε Λονδίνο & Ρώμη, επιστροφή-καταστροφή (;) στο Παρίσι!

Δυνατά και με σπουδαία παιχνίδια μπαίνει και πάλι στη ζωή μας το UEFA Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιλαμβάνει ντέρμπι και παιχνίδια για όλα τα γούστα των ποδοσφαιρόφιλων.

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου διεξάγεται το πρώτο μέρος της αγωνιστικής, όπου περιλαμβάνει τα ματς του, 5ου, 6ου, 7ου και 8ου ομίλου της διοργάνωσης.

Ας δούμε αναλυτικά την κατάσταση και το πρόγραμμα:

5ος όμιλος

Ρεν - Κράσνονταρ (22.00)

Τσέλσι - Σεβίλλη (22.00)

Να επιβεβαιώσει ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Τσάμπιονς Λιγκ θέλει η Τσέλσι, που υποδέχεται όμως την πάντα δυνατή Σεβίλλη. Η ομάδα του Φράνκι Λάμπαρντ έχει ενισχυθεί σημαντικά αλλά στο ξεκίνημα της σεζόν δεν έχουν έρθει τα ανάλογα αποτελέσματα, τουλάχιστον εντός των συνόρων. Βέβαια και η Σεβίλλη δεν έχει ξεκινήσει καλά στη Πριμέρα Ντιβιζιόν και προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Γρανάδα. Προϊστορία μεταξύ των ομάδων δεν υπάρχει, αλλά αμφότερες παίζουν για να νικήσουν από την επίθεση και όχι από την άμυνά τους. Σε κορυφαία απόδοση το Over 2,5 γκολ στο ματς!

Στο άλλο ματς του γκρουπ κοντράρονται τα αουτσάιντερ, με τη Ρεν να υποδέχεται τη Κράσνονταρ.

Δείτε τις ενισχυμένες αποδόσεις της ημέρας

6ος όμιλος

Ζενίτ - Μπριζ (19.55)

Λάτσιο - Ντόρτμουντ (22.00)

Ανάμεσα στις Ντόρτμουντ και Λάτσιο θα κριθεί θεωρητικά η πρώτη θέση του 6ου ομίλου και οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες με το… καλημέρα. Οι Γερμανοί έχουν ξεκινήσει καλύτερα στο πρωτάθλημα τους (3-0-1), τη στιγμή που οι Ρωμαίοι μπήκαν με το… αριστερό (1-1-2). Άξιο αναφοράς ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια κερδίζει πάντα ο γηπεδούχος! Πάντως, οι Λατσιάλι στο σημερινό ματς δίνονται ως αουτσάιντερ.

Στο άλλο ματς, η Ζενίτ υποδέχεται τη Μπριζ και οι έμπειροι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη.

7ος Όμιλος

Ντινάμο Κιέβου - Γιουβέντους (19.55)

Μπαρτσελόνα - Φερεντσβάρος (22.00)

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στον 7ο όμιλο, καθώς θα συναντηθούν ξανά ως αντίπαλοι οι Μέσι και Ρονάλντο. Όμως, το κοινό της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη…

Στην 1η αγωνιστική, η Γιουβέντους που έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα στη Serie Α δοκιμάζεται στο Κίεβο από την Ντινάμο. Η «γηραιά κυρία» έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες και βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι σε δύο επισκέψεις στο Κίεβο κατά το παρελθόν η Γιουβέντους νίκησε και τις δύο την ουκρανική ομάδα. Θα κάνει απόψε το 3/3;

Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Μπαρτσελόνα εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει τη Φερεντσβάρος.

Τσάμπιονς Λιγκ με πλήθος ειδικών στοιχημάτων

8ος όμιλος

Λειψία – Μπασακσεχίρ (22.00)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22.00)

Η φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Παρί Σεν Ζερμέν, ξεκινά και φέτος με στόχο να φτάσει ως το τέλος. Σε ότι αφορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για άλλη μια σεζόν το ξεκίνημα της στην Πρέμιερ Λιγκ είναι νωθρό και δεν πείθει ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει δυνατά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, λόγω του βάρους φανέλας των «κόκκινων διαβόλων» αλλά και των αρκετών απουσιών των Γάλλων (εκτός οι τραυματίες Βεράτι, Ντρέξλερ, Ικάρντι, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Παρέδες), το ματς θα έχει το χαρακτήρα ντέρμπι. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην επιστροφή του Καβάνι στο Παρίσι, ως αντίπαλος! Τέλος, στην προϊστορία των δύο ομάδων από το 2015 και έπειτα έχουμε μόνο νίκες των φιλοξενούμενων! Δείτε πόσο δίνει να επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό.

Στο άλλο ματς η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα, Λειψία, δύσκολα θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στη Μπασακσεχίρ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα