Μάγκατ: «Ο Μέσι έπαιρνε τα Champions League, όχι ο Γκουαρδιόλα»!

Gazzetta team
Μάγκατ: «Ο Μέσι έπαιρνε τα Champions League, όχι ο Γκουαρδιόλα»!

bet365

Πολύ σκληρή κριτική του Φέλιξ Μάγκατ στον Πεπ Γκουαρδιόλα για τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του Καταλανού στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα.

Από το 2012, όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει εκ νέου την κατάκτηση του Champions League, αποτυγχάνοντας να φτάσει ακόμα και σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος προφανώς ήθελε να πάρει πίσω μερικά από τα λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, έβαλε σκληρά κατά του Καταλανού προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι και πρώην της Μπάγερν Μονάχου.

«Ο Μέσι κατέκτησε τους ευρωπαϊκούς τίτλους, όχι ο Γκουαρδιόλα. Χωρίς τον Αργεντινό, όλο αυτό δεν λειτουργεί το ίδιο καλά. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Πεπ θα είχε ήδη αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Μπάγερν Μονάχου ή την Μάντσεστερ Σίτι» υποστήριξε, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Bild», ο άλλοτε προπονητής των Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ, Σάλκε, Φούλαμ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μεταξύ άλλων.

«Ο Γκουαρδιόλα το... χάνει πολλές φορές, όταν προσπαθεί να νικήσει βιαστικά και καταλήγει να παίρνει λανθασμένες αποφάσεις που δεν επιτρέπουν την επιτυχία» πρόσθεσε ο 67χρονος Μάγκατ για το... ευρώ – βάσανο του Γκουαρδιόλα. Ο τελευταίος, μαζί με τον Μέσι, κατέκτησε δύο Champions League (2009 και 2011).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα