Πόρτο: Πήρε και Φελίπε Άντερσον, κοιτάζει... Λίνγκαρντ! (vid)

Gazzetta team
Πόρτο: Πήρε και Φελίπε Άντερσον, κοιτάζει... Λίνγκαρντ! (vid)

bet365

Η Πόρτο, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League, «φουλάρει» για να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές.

Μεταγραφικές δουλειές με... φούντες έχει τις τελευταίες ώρες η Πόρτο. Την Δευτέρα (05/10), η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League παραχώρησε Άλεξ Τέλες και Ντανίλο Περέιρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα.

Και την Τρίτη (06/10), οι Δράκοι έκαναν δικό τους τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό Μαλάνγκ Σαρ, ως δανεικό από την Τσέλσι, ενώ έκλεισαν και τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Φελίπε Άντερσον, ως δανεικό από την Γουέστ Χαμ.

Η πρώτη επιλογή της Πόρτο ήταν ο Πεπέ της Γκρέμιο, αλλά η βραζιλιάνικη ομάδα δεν δέχθηκε να τον παραχωρήσει άμεσα και η ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο ενεργοποίησε το «Plan B», το οποίο αφορούσε τον Φελίπε Άντερσον, ο οποίος δεν υπολογίζεται πλέον στα Σφυριά, παρ' ότι το καλοκαίρι του 2018 είχαν δώσει 38 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Λάτσιο.

Εκτός από τον Άντερσον, όμως, η Πόρτο κυνηγάει και την απόκτηση του Τζέσε Λίνγκαρντ. Ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, στο περιθώριο της συμφωνίας για τον Άλεξ Τέλες, οι δύο πλευρές ξεκίνησαν συζητήσεις για τον δανεισμό του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα