Μαρτίνς: «Υπάρχει συντονισμός με τον πρόεδρο θα γίνει το καλύτερο δυνατό»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Υπάρχει συντονισμός με τον πρόεδρο θα γίνει το καλύτερο δυνατό»

bet365

Αφού αρχικά ανέφερε πως η εμπειρία που είχε η ομάδα του έκρινε την πρόκριση, στην συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στα μεταγραφικά αναφέροντας πως υπάρχει συντονισμός με την διοίκηση για να γίνει το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στους ομίλους τους Champions League ανέφερε τα εξής:

Για αν το η εμπειρία έπαιξε ρόλο στα δύο παιχνίδια για να έρθει η πρόκριση: «Η εμπειρία είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Εμείς ήμασταν πιο έμπειροι από τον αντίπαλο μας. Η περσινή διαδρομή στα προκριματικά ήταν πιο δύσκολη. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα, όμως έχουμε και πιο έμπειρους παίκτες παίξαμε με τον Χοσέ, τον Ραφίνια, τον Εμβιλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με το σύνολο της ομάδας γιατί είμαστε σε δύσκολη διαδικασία. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις μας. Θέλουμε να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε».

Για το αν του αφήνει πίκρα το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και δεν κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι: «Είμαστε σε μία φάση που στόχος μας ήταν η πρόκριση. Είμαι πολύ ικανοποιημένοι και από την εικόνα των παιχνιδιών. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες που θα μπορούσαν να έχουν γίνει γκολ. Το γεγονός ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Έχουμε καινούρια παιδιά που είναι λίγο καιρό μαζί μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Για την αλλαγή της εικόνας της ομάδας στα δεύτερα ημίχρονα και ποια εξήγηση δίνει: «Σήμερα πραγματικά φάνηκε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια ότι η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως και στο πρώτο ημίχρονο διαχειριστήκαμε το παιχνίδι, αλλά υπήρχαν κάποιες τακτικές λεπτομέρειες».

Για τα ανοιχτά μέτωπα στις μεταγραφές όπως του αριστερού μπακ και του εξτρέμ: «Δεν είμαι ο αρμόδιος να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Μέχρι τις 5 του μήνα είναι όλα ανοιχτά. Ξέρω τι χρειάζεται για την ομάδα μας. Υπάρχει συντονισμός με τον πρόεδρο και θα γίνει ό,τι καλύτερο μέχρι την τελευταία ημέρα για την ομάδα μας».

Για τον Χολέμπας και αν μπορεί να παίζει και βασικός, αλλά και για το αν ο Καμαρά μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο του Τσιμίκα: «Ο Χολέμπας είναι ένας παίκτης που παίζει με πολλή ψυχή και έχει καταπληκτική φυσική κατάσταση. Δεν είναι παράξενο ότι μπορεί να προσφέρει πολλά. Φυσικά δεν είναι δυνατόν κάποιος παίκτης να ανταπεξέλθει βασικός σε όλα τα παιχνίδια, διότι θα έχουμε τρία ματς την εβδομάδα. Μπορούμε να στηριχτούμε πάνω του. Ο Καμαρά είναι ένα από τα διαμάντια της ομάδας, είναι ένας θησαυρός για εμάς. Μας έχει βοηθήσει σε όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και μπορούμε να πούμε ότι είναι φτιαγμένος για τη διοργάνωση».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα