Ομόνοια - Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

Gazzetta team
Ομόνοια - Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

bet365

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Ομόνοια στη Κύπρο και το gazzetta.gr περνά από... ακτίνες τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς.

Με την λευκή ισοπαλία έφυγε από την Κύπρο και το ΓΣΠ ο Ολυμπιακός που έμεινε στο 0-0 με την Ομόνοια. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τις ευκαιρίες, αλλά όχι το γκολ και το gazzetta.gr περνά από... ακτίνες τους ποδοσφαιριστές.

Σα: Ακόμα ένα εύκολο βράδυ για τον Πορτογάλο γκολκίπερ. Μπορεί η Ομόνοια να ήταν πιο απειλητική από το παιχνίδι στην Ελλάδα, όμως ο Σα χρειάστηκε να επέμβει μόνο σε ένα σουτ στο 51' κι αυτό έξω από την περιοχή. Κατά τα άλλα είχε ακόμα ένα ήρεμο βράδυ.

Ραφίνια: Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στα μετόπισθεν, καθαρίζοντας αρκετές φάσεις πριν τη γέννησή τους. Όποτε έβρισκε ευκαιρία έπαιρνε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και βοηθούσε και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Σεμέδο: Είχε ένα σωτήριο τάκλιν στο 33' ενώ ο Παπουλής ήταν έτοιμος να σκοράρει! Ήταν ο πιο σταθερός αμυντικός του Ολυμπιακού και σε κάποιες στιγμές χρειάστηκε να καλύψει κάποια λάθη του Μπα. Ήταν σχεδόν άριστος κι από τους κορυφαίους των Πειραιωτών.

Μπα: Είχε ένα αρκετά σημαντικό λάθος στο 33' όταν δεν βρήκε την μπάλα μετά από σέντρα κι αυτή στρώθηκε στον Παπουλή. Έδειχνε να μην πατάει πολύ καλά στο γήπεδο, χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σημαντικό λάθος, ωστόσο έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Χολέμπας: Καλό παιχνίδι από τον διεθνή μπακ. Ούτε αυτός είχε ιδιαίτερα προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι, ενώ ανέβαινε περισσότερο από τον Ραφίνια στην επίθεση. Είχε δύο ωραία σουτ στο 44' και στο 62' και γενικά έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι.

Εμβιλά: Η ήσυχη δύναμη στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού στη Κύπρο. Έκανε αρκετά χιλιόμετρα, χωρίς να φανεί ιδιαίτερα, πλησιάζοντας όμως στο γκολ στο 87' με ένα σουτ που κόντραρε, αλλά ο Φαμπιάνο το έβγαλε κι αυτό. Είχε σωστές τοποθετήσεις κι αρκετά κοψίματα, όπως και μεταβιβάσεις.

Μπουχαλάκης: Αν εξαιρέσει κανείς την λάθος πάσα του στο 24' που έβγαλε ευκαιρία για την Ομόνοια, δεν έκανε κακό παιχνίδι. Σταθερός στη μεσαία γραμμή, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ενώ στο 65' από δικό του σουτ δημιουργείται η διπλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με τους Ελ Αραμπί και Ραντζέλοβιτς.

Καμαρά: Ένας από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στο ματς. Πολλά τρεξίματα, πολλά κλειψίματα και πολλές μεταβιβάσεις στο επιθετικό μισό. Από δικό του κλέψιμο ξεκινά η ευκαιρία του Ραντζέλοβιτς στο 19', είχε ένα ωραίο σουτ στο 64', ενώ παραλίγο να κάνει ασίστ στον Ελ Αραμπί στο 86', αλλά ο Μαροκινός δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του.

Ραντζέλοβιτς: Δεν φάνηκε όσο σε άλλα παιχνίδια, αλλά και πάλι ήταν θετικός έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 19' είχε την πρώτη καλή στιγμή του Ολυμπιακού με σουτ μέσα από την περιοχή που έφυγε άουτ, ενώ στο 65' είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του, καθώς από πλεονεκτική θέση πλάσαρε τον Φαμπιάνο αλλά αυτός έσωσε.

Βαλμπουενά: Επίσης από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού με όλο το επιθετικό παιχνίδι να περνάει από τα πόδια του για ακόμα μια φορά. Στο 5' έχει μια καλή πάσα στον Ελ Αραμπί που δεν καταλήγει όμως σε γκολ, ενώ έχει και μια ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 78'. Το μόνο που του έλειψε ήταν κάποια ασίστ...

Ελ Αραμπί: Ο επιθετικός του Ολυμπιακού τα βρήκε κάπως... σκούρα στην άμυνα της Ομόνοιας, καθώς τον έκλεισε καλά. Παρ' όλα αυτά, απείλησε χωρίς να βρει δίχτυα στο 5', ενώ είναι μέσα στη διπλή μεγάλη ευκαιρία του 65' όταν τον πρόλαβε πριν πλασάρει αντίπαλος αμυντικός.

Μασούρας: Πέρασε στη θέση του Ραντζέλοβιτς και κατάφερε να απειλήσει δύο φορές! Στο 78' έκανε ένα σουτ που έφυγε άουτ, ενώ στο 82' είχε μεγάλη ευκαιρία μέσα από την περιοχή αλλά και πάλι ο Φαμπιάνο είχε απάντηση.

Φορτούνης: Μπήκε στο παιχνίδι στο 92' και δεν μπορεί να κριθεί.

Καφού: Μπήκε στο παιχνίδι στο 92' και δεν μπορεί επίσης να κριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα