Σβαμπ: «Να παίξουμε έξυπνα, να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Σταύρος Σουντουλίδης
Σβαμπ: «Να παίξουμε έξυπνα, να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»

bet365

Όλα όσα είπε ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Κρασνοντάρ για τα playoffs του UEFA Champions League.

Ο Στέφαν Σβαμπ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου και μίλησε για την αναμέτρηση της Τετάρτης (30/9 – 22:00) κόντρα στην Κρασνοντάρ για τα playoffs του UEFA Champions League.

«Είμαστε στην ίδια κατάσταση όπως και πριν από τα παιχνίδια με Μπεσίκτας και Μπενφίκα. Ένα παιχνίδι να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Αύριο ο στόχος είναι μόνος αυτός, να κερδίσουμε. Ξέρουμε καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων μας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι, πρέπει να έχουμε κουράγιο, θάρρος και πάθος για να περάσουμε στους ομίλους. Ίσως να μην φαίνεται, αλλά θεωρώ ότι η άμυνα είναι αυτή που θα κρίνει το ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση», είπε αρχικά ο Αυστριακός μέσος του «Δικεφάλου».

Για το αν θεωρεί ισοδύναμες τις δύο ομάδες σχολίασε

«Οι ομάδες είναι όντως στο ίδιο επίπεδο. Έχουν ποιότητα στην επίθεση, με ατομικό ταλέντο, παίζουν μ’ ένα συγκεκριμένο τρόπο αλλάζοντας την μπάλα στον άξονα, με πολλούς συνδυασμούς έξω από τη μεγάλη περιοχή. Πρέπει να κλείσουμε τους διαδρόμους και να είμαστε καλοί στο κομμάτι της άμυνας, αλλά και στη γρήγορη μετατόπισή μας από την άμυνα στην επίθεση. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους. Έχω καλό προαίσθημα. Αν βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και δώσουμε το 100% τότε θα είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε στους ομίλους.

Για την εικόνα και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα:

«Υπήρξε απογοήτευση για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είδαμε ότι είναι μια ομάδα την οποία μπορούμε να την περάσουμε στην έδρα μας. Να παίξουμε έξυπνα. Να μην τα παρατήσουμε, πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, με ηρεμία στο παιχνίδι μας. Έχοντας πετάξει έξω Μπεσίκτας και Μπενφίκα μπορούμε να το κάνουμε και με την Κρασνοντάρ».

Για το αν οι παίκτες της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ θα έχουν περισσότερη δουλειά:

«Είναι αλήθεια ότι βάζει πολλούς παίκτες στον άξονα και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει αρκετή δουλειά για τους παίκτες της μεσαίας γραμμής. Πολύ τρέξιμο στη μεσαία γραμμή. Είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε και να παλέψουμε και στα ενενήντα λεπτά. Πρέπει να δώσουμε βοήθεια ο ένας στον άλλον, κι αν χρειαστεί οι παίκτες της μεσαίας γραμμής να κάνουμε περισσότερα μέτρα μέσα στο γήπεδο θα το κάνουμε γιατί θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη και την πρόκριση»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα