Winmasters: Με Βαλμπουενά και... πέναλτι έρχονται οι προκρίσεις για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Winmasters: Με Βαλμπουενά και... πέναλτι έρχονται οι προκρίσεις για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

bet365

Εβδομάδα Champions League και την προοπτική των χρυσοφόρων ομίλων της διοργάνωσης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Την αρχή κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» με τη ρεβάνς της Τρίτης στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια και προίκα το 2-0 του Φαλήρου. Γεγονός που αναγκάζει την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ να ρισκάρει επιθετικά, αφήνοντας χώρους στα μετόπισθεν. Επιλογή στην οποία δεν είναι μαθημένη η αμυντικογενής Ομόνοια και μπορεί να αποδειχθεί... βούτυρο στο ψωμί του πολύπειρου Ματιέ Βαλμπουενά. Βρίσκοντας άδεια μέτρα να δράσει, ο Γάλλος μπορεί να υπογράψει την πρόκριση του Ολυμπιακού. Η winmasters προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων για το 90λεπτο στο ΓΣΠ, πολλά από αυτά με πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά και την πιθανότητα να σκοράρει ο Γάλλος εκτός περιοχής, με εκτέλεση φάουλ ή συνδυαστικά με μια τουλάχιστον ασίστ στην αναμέτρηση!

Ενισχυμένες* αποδόσεις στα playoff

Την Τετάρτη είναι ο ΠΑΟΚ που έχει την ευκαιρία να μπει στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Αρκεί να ανατρέψει στην Τούμπα την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς με την Κρασνοντάρ. Οι Ρώσοι είναι ομάδα με ποιότητα μεσοεπιθετικά, αλλά η ανασταλτική τους λειτουργία είναι προβληματική. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε ακόμη και να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από την πρώτη αναμέτρηση, αλλά ήταν άστοχος, χάνοντας ευκαιρίες αλλά και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Η Κρασνοντάρ υστερεί στις επιστροφές και οι ψηλοί αλλά αργοί στόπερ της θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα κόντρα στους γρήγορους Τζόλη, Πέλκα και Ζίβκοβιτς. Παρούσα και σε αυτή την αναμέτρηση η winmasters, είναι έτοιμη να προσφέρει έξτρα συγκινήσεις με μια σειρά από ειδικά στοιχήματα σε κορυφαίες αποδόσεις της αγοράς, που περιλαμβάνουν πιθανά πολλαπλά σκορ, αποβολή παικτών, συνδυαστικές αγορές για σκόρερ αλλά και την περίπτωση -με βάση το... βεβαρυμένο παρελθόν της Κρασνοντάρ- για πέναλτι στη ρεβάνς της Τούμπας!

Παίξε νόμιμα

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα