Ολυμπιακός: Μέσα ο Φορτούνης για τη ρεβάνς στην Κύπρο

Ολυμπιακός: Μέσα ο Φορτούνης για τη ρεβάνς στην Κύπρο

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Μέσα ο Φορτούνης για τη ρεβάνς στην Κύπρο

bet365

Τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του στη ρεβάνς με την Ομόνοια την Τρίτη (29/09, 22:00) ανακοίνωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

bwin – Δες τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ σε live streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, θέλει να εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός, μετά το 2-0 στο «Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση την Κυριακή (27/09) πριν αναχωρήσουν για για τη Μεγαλόνησο.

Ο Πορτογάλος προπονητής πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές για το ματς με την Ομόνοια (29/09, 22:00 στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και μέσα σε αυτούς συμπεριλήφθηκε και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είχε μείνε εκτός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (26/09) λόγω κάκωσης που είχε υποστεί στη δεξιά ποδοκνημικής μετά από ένα χτύπημα στο ματς με την Ομόνοια.

Αναλυτικά όπως αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Την τελευταία τους προπόνηση πριν αναχωρήσουν για την Κύπρο, πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε την ομάδα του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας για τη Λευκωσία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούνο, Φορτούνης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί».

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα