Ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαόθ ορίστηκε στο Ομόνοια-Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαόθ ορίστηκε στο Ομόνοια-Ολυμπιακός

bet365

Ο 42χρονος Αντόνιο Ματέου Λαόθ θα είναι αυτός ο οποίος θα διευθύνει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Ομόνοια την Τρίτη (29/09, 22:00) για τα Play Off του Champions League.

Μετά το 2-0 στο Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια και να «σφραγίσει» την πρόκριση και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Η UEFA ανακοίνωσε τον διαιτητή που θα διευθύνει το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με την κυπριακή ομάδα στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Αυτός θα είναι ο Ισπανός πολύπειρος διαιτητής Αντόνιο Ματέου Λαόθ. Για βοηθούς θα έχει επίσης τους συμπατριώτες του Πάου Σεμπριάν Ντεβίς και Ρομπέρτο Ντίας Πέρεθ ντε Παλομάρ. Τέταρτος του αγώνα ορίστηκε ο Χοσέ Λουίς Μουνουέρα Μοντέρο, ενώ στο VAR θα είναι ο Αλεχάνδρο Χοσέ Ερνάντεθ με βοηθό τον Ρικάρντο ντε Μπούργος Μπενγκοετσέα.

Ο 42χρονος πολύπειρος ρέφερι από τον σύνδεσμο της Βαλένθια, διαιτητής πρώτης κατηγορίας από το 2008 και διεθνής από το 2011, έχει σφυρίξει τέσσερα Clasico, έστω και αν μόλις ένα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει βρεθεί ξανά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού το 2015, με την Νιτναμό Ζάγκρεμπ για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τότε, οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 2-1. Το βιογραφικό του Ματέου Λαόθ είναι πλούσιο, καθώς έχει διευθύνει και τρεις ημιτελικούς Champions League (Μονακό-Γιουβέντους 0-2 το 2017, Τότεναμ-Άγιαξ 0-1 το 2019 και Λιόν-Μπάγερν 0-3 το 2020).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα