Ισόπαλη η Κράσνονταρ, δεν έπεισε πριν την Τούμπα (vid)

Ισόπαλη η Κράσνονταρ, δεν έπεισε πριν την Τούμπα (vid)

Gazzetta team
Ισόπαλη η Κράσνονταρ, δεν έπεισε πριν την Τούμπα (vid)

bet365

Λίγες ημέρες πριν τον... τελικό της Τούμπας, η Κράσνονταρ δεν έπεισε κόντρα στη Σότσι εκτός έδρας, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Η αποστολή στην έδρα της Σότσι δεν ήταν εύκολη για την Κράσνονταρ, ωστόσο, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν ήταν πειστική και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ο Μουράντ Μουσάεφ παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και μόλις τρεις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Σαφόνοβ κάτω από τα δοκάρια, Σμολνίκοβ, Μαρτινόβιτς, Κάιο και Πετρόβ τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Βιλένια, Όλσον και Ούτκιν η τριάδα στα χαφ, Κλάεσον στο αριστερό άκρο της επίθεσης, Καμπελά στα δεξιά, με τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης. Πολλά παράπονα του Μουσάεβ για τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Η Σότσι μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 5ο λεπτό κέρδισε πέναλτι. Ο Νομπόα δεν αστόχησε κι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η Σότσι ήταν εξαιρετική ανασταλτικά και κράτησε την αντίπαλό της μακριά από την εστία της.
Διαφορετικό το σκηνικό στην επανάληψη, μιας και η Σότσι στο 55' έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Ζάικα αντίκρισε δυο κίτρινες σε ισάριθμα λεπτά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Κράσνονταρ να πάρει τον έλεγχο. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα κι έφτασε στην ισοφάριση με τον Σμολνίκοφ στο 59ο λεπτό του αγώνα. Η Κράσνονταρ πίεσε, αλλά η Σότσι απέσπασε τον βαθμό.

Κράνσονταρ: Σαφόνοβ, Σμολνίκοβ, Μαρτινόβιτς, Κάιο, Πετρόβ (82' Κουτοβόι), Βιλένα (56΄ Ραμίρεζ), Όλσον (46' Γκαζίνσκι), Ούτκιν, Κλάεσον, Καμπελά, Μπεργκ (λ. τρ. 75' Σουλεϊμάνοβ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα