Ζίβκο Ζίβκοβιτς: «Νίκη στο σπίτι μας, κόλαση η Τούμπα, έστω κι αν είναι άδεια»

Ζίβκο Ζίβκοβιτς: «Νίκη στο σπίτι μας, κόλαση η Τούμπα, έστω κι αν είναι άδεια»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ζίβκο Ζίβκοβιτς: «Νίκη στο σπίτι μας, κόλαση η Τούμπα, έστω κι αν είναι άδεια»

bet365

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς στάθηκε στη ρεβάνς της Τούμπας, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει πρώτα να νικήσει στον Βόλο και μετά να σκεφτεί την ρεβάνς. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Σταυρος Σουντουλίδης
Συγκεκριμένα είπε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από την Κράσνονταρ:
- Ο ΠΑΟΚ έκανε ομολογουμένως ένα καλό παιχνίδι αλλά ήρθε η ήττα. Τί αίσθηση σου αφήνει το παιχνίδι;
«Παίξαμε μόνο το πρώτο ημίχρονο αφού ο αγώνας αυτός διαρκεί 180'. Επομένως έχουμε και το δεύτερο ημίχρονο στο σπίτι μας. Ακόμη και αν κερδίζαμε με 1-0 ή φέρναμε ισοπαλία, θα σας έλεγα το ίδιο. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη μέσα στο σπίτι μας, που για μένα είναι κόλαση έστω και αν είναι άδειο. Πολύ απλά διότι θα έχουμε τον κόσμο μέσα στην καρδιά μας και θα μας συνοδεύει στο γήπεδο όπως έγινε και στα προηγούμενα ματς. Για αυτό και λέω ότι έχουμε μπροστά μας ένα δεύτερο παιχνίδι και το ίδιο θα έλεγα ακόμη και αν κερδίζαμε αυτό το ματς".
- Τις μεγάλες στιγμές τις είχε ο ΠΑΟΚ. Το χαμένο πέναλτι και το δοκάρι του Ελ Καντουρί.
«Στο ποδόσφαιρο όπως όλοι γνωρίζετε όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Ηταν μια άτυχη στιγμή για τον Δημήτρη αλλά το ξεπέρασε γρήγορα και είδατε πως αμέσως μετά πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ. Εγώ θα σταθώ στο ότι παρουσιαστήκαμε καλά μέσα στο γήπεδο, διαβάσαμε καλά το παιχνίδι του αντιπάλου. Είναι όμως ξεκάθαρο πως σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει και εμείς χάσαμε. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό αφού κρίνεται ένας μεγάλος στόχος για εμάς. Αλλά έχουμε το δεύτερο ματς, θα έχουμε και τον κόσμο στην καρδιά μας για αυτό και σας ξαναλέω ότι θα είναι κόλαση για τον αντίπαλο και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε».
- Είχες και πάλι μια καλή απόδοση. Θέλεις να το σχολιάσεις;
«Ο καθένας που παίζει στην ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο και το ίδιο ακριβώς κάνω και εγώ. Είτε είσαι τερματοφύλακας, είτε παίζεις στην άμυνα ή στην επίθεση πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου...».
- Η ενέργεια που έβγαλε ο ΠΑΟΚ έδειξε πως δεν ήταν τελικά αβαντάζ για την Κράσνονταρ ότι είχε περισσότερους επίσημους αγώνες.
«Ναι γιατί πολύ απλά το σκάουτινγκ λειτούργησε πολύ καλά, διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο μας και ήμασταν προετοιμασμένοι. Απλά δεν μπορείς ποτέ να είσαι ευχαριστημένος με μια ήττα. Εμείς όμως θα κάνουμε τα πάντα στο δεύτερο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Το ίδιο θα έλεγα αν δεν χάναμε στο πρώτο ματς. Αλλά πριν από αυτό το παιχνίδι έχουμε ένα πολύ σημαντικό στον Βόλο και πρέπει να το κερδίσουμε. Εκεί πρέπει πλέον να αφοσιωθούμε και στη συνέχεια να σκεφτούμε το ευρωπαϊκό μας ματς».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα