Μπεργκ: «Ανοιχτή η πρόκριση, μπορούμε τη νίκη και στη Θεσσαλονίκη» (vid)

Gazzetta team
Μπεργκ: «Ανοιχτή η πρόκριση, μπορούμε τη νίκη και στη Θεσσαλονίκη» (vid)

bet365

Ανοιχτή είναι για τον Μάρκους Μπεργκ η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, με τον Σουηδό επιθετικό να τονίζει πως οι Ρώσοι μπορούν να κερδίσουν και μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Η Κράσνονταρ πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League επικρατώντας στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με 2-1. Για το ματς αυτό, αλλά και τη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη μίλησε στην κάμερα της CosmoteTV ο επιθετικός των Ρώσων, Μάρκους Μπεργκ, αναφέροντας τα εξής:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα σκληρό ματς και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη θα είναι ανοιχτή. Είναι δύο καλές ομάδες, ελπίζω ότι θα είμαστε η καλύτερη ομάδα και θα νικήσουμε κι εκεί».

Για τα συναισθήματα του που έπαιξε απέναντι σε μια ελληνική ομάδα: «Η τελευταία φορά δεν ήταν καλή για εμένα, αλλά ελπίζω ότι φέτος θα είναι καλύτερα. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μας να περάσουμε στους ομίλους του Champions League και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για το ποιο ήταν το κλειδί της νίκης: «Επαιξαν με βαθιές μπαλιές, είχαν ευκαιρίες, είχαμε κι εμείς βέβαια. Κάναμε λιγότερα λάθη, ήταν ανοιχτό το ματς, ήμασταν λίγο πιο τυχεροί που νικήσαμε κι ελπίζω ότι θα το επαναλάβουμε στη ρεβάνς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα