Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ: Η συνέντευξη του Φερέιρα (vid)

Gazzetta team
Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ: Η συνέντευξη του Φερέιρα (vid)

bet365

Μια ομάδα σε επαγρύπνηση, σε ετοιμότητα και με τόλμη περιμένει να δει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα ώστε κόντρα στην Κράσνονταρ το βράδυ της Τρίτης να γίνει το πρώτο βήμα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ απέχει δύο αγώνες από τους ομίλους του Champions League και το βράδυ της Τρίτης (22.00μμ) επί ρωσικού εδάφους κόντρα στη Κράσνονταρ θέλει να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα! Ο τεχνικός του Δικεφάλου Άμπελ Φερέιρα μιλώντας σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη τύπου, λόγω των συνθηκών τόνισε πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη για τις προκλήσεις και για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Αναφέρθηκε στην αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, ενώ επισήμανε πως και στα δύο παιχνίδια ο αντίπαλος θέλει προσοχή ζητώντας επαγρύπνηση από όλους!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ:

Εάν ο ΠΑΟΚ θα έχει διαφορετική προσέγγιση με την Κρασνοντάρ που θα είναι διπλές αναμετρήσεις:

"Εμείς κοιτάμε πάντα το μέλλον και αφήνουμε το παρελθόν. Ήταν μεγάλες προκρίσεις και μεγάλες νίκες, αλλά το σημαντικό και αυτό που θέλουμε είναι να περάσουμε στους διπλούς αγώνες με την Κρασνοντάρ. Έχουμε κάνει τη δική μας προετοιμασία και πιστεύω ότι είμαστε καλά".

Εάν θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης στο γήπεδο και ποιο μπορεί να είναι το πριμ πρόκρισης; (Θυμίζουμε ότι με την Σπαρτάκ Μόσχας ήταν 1 εκατ. ευρώ):

"Για εμάς το μεγαλύτερο πριμ από την παρουσία στους ομίλους του Champions League δεν υπάρχει. Είναι όνειρο για όλους και δεν θα κοιτάξουμε κάτι περισσότερο."

Εάν αλλάζει η αποχώρηση του Άκπομ στο παιχνίδι της ομάδας:

"Όχι ο στόχος παραμένει ο ίδιος, ασχέτως με τους παίκτες που θα μπορούν να παίξουν μέσα στο παιχνίδι. Πάντως η δουλειά μου είναι να βρω τους καλύτερους 11 παίκτες στην ομάδα, αυτούς που θα μπορούν να παίξουν και να δώσουν το 100%, αλλά και να επιλέξω την κατάλληλη στρατηγική".

Εάν έχει εικόνα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ποια σχόλια έχει για την ομάδα της Κρασνοντάρ:

"Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δούμε τα πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας. Έχει εδώ και 2 χρόνια τον ίδιο προπονητή και έχει παίκτες που δουλεύουν και έχουν ομοιογένεια. Είναι ομάδα με ομαδική και ατομική ποιότητα. Μπροστά μας θα έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά και εμείς έχουμε μία δυνατή ομάδα, έχουμε πάθος για τη διάκριση. Θα δώσουμε τα πάντα από πλευράς θέλησης, ποιότητας και ότι άλλο χρειαστεί για να πάρουμε αυτή την πρόκριση".

Εάν αλλάζει την κατάσταση και επηρεάζει την Κρασνοντάρ η τελευταία νίκη με 7-2 στο πρωτάθλημα:

"Είναι εντελώς διαφορετική διοργάνωση και διαφορετικά παιχνίδια. Θα υπάρχει άγχος, θα υπάρχει πίεση γιατί παίζεται μία πρόκριση. Το θέλουμε πάρα πολύ, το θέλει και η Κρασνοντάρ, αλλά εμείς θέλουμε να κοιτάμε περισσότερο αυτό που θέλουμε να κάνουμε εμείς μέσα στο γήπεδο."

Για την αργοπορία της ομάδας στην άφιξη στην Ρωσία και αν αυτή θα παίξει ρόλο στο αυριανό παιχνίδι:

"Είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν και έγινε αυτό. Ζούμε σε μία εποχή που πρέπει να προσαρμοζόμαστε γρήγορα. Η συγκέντρωσή μας είναι στο 100% για τον αυριανό αγώνα και αυτό δεν αλλάζει από μία καθυστέρηση".

Μήπως φοβάται ότι η πρόκριση επί της Μπενφίκα μπορεί να επηρεάσει την ομάδα και ποια από τις δύο ομάδες είναι το φαβορί:

"Το γεγονός ότι περάσαμε την Μπενφίκα δείχνει ότι είναι είμαστε ομάδα που μπορούμε να κάνουμε πολλά καλά παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα επίπεδα να μην χάσουμε καθόλου την προσοχή μας γιατί μπορεί να το πληρώσουμε ανά πάσα στιγμή. Στο θέμα του φαβορί, η Κρασνοντάρ είναι μία ομάδα που παίζει σχεδόν δύο χρόνια μαζί και έτσι μπορεί να θεωρηθεί φαβορί. Εάν πάλι μιλήσουμε για το ποια ομάδα έχει την μεγαλύτερη θέληση για την πρόκριση, τότε το φαβορί είμαστε εμείς".

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα