Δώνης: «Υπάρχει... χάος, καμία όμως δικαιολογία»

Gazzetta team
Δώνης: «Υπάρχει... χάος, καμία όμως δικαιολογία»

bet365

O Γιώργος Δώνης είναι έτοιμος για... μάχη και τονίζει πως παρά τα κρούσματα κορονοϊού η Μακάμπι θα κάνει τα πάντα για την πρόκριση.
Λίγες ώρες πριν το πρώτο μεγάλο ραντεβού με τη Ζάλτσμπουργκ και η Μακάμπι είδε έξι παίκτες της (και επτά μέλη της) να είναι θετικοί στον κορονοϊό. Ο Γιώργος Δώνης πάντως τόνισε πως η Μακάμπι θα κάνει τα πάντα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. «Προτεραιότητα είναι η υγεία όλων, Ελπίζω οι παίκτες τα μέλη να επιστρέψουν τις επόμενες μέρες . Οι προπονήσεις δεν γίνονται στις καλύτερες συνθήκες, υπήρξε... χάος τις τελευταίες ημέρες. Γνωρίζουμε 14 παίκτες θετικούς. Γνωρίζουμε τους κανόνες και πρέπει να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα. Κάναμε τεστ το πρωί και ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε άλλα κρούσματα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε στο αυριανό παιχνίδι. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν είμαι εδώ για να βρίσκω δικαιολογίες, έχει συμβεί σε πολλά κλαμπ σε όλο τον κόσμο. Έχουμε 16-18 παίκτες έτοιμους να παίξουν...» τόνισε ο Γιώργος Δώνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα