Champions League: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των ετήσιων βραβείων, ψήφισε τον κορυφαίο ανά θέση (polls)

Gazzetta team
Champions League: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των ετήσιων βραβείων, ψήφισε τον κορυφαίο ανά θέση (polls)

bet365

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου, αναμενόμενα μέτρησε τους περισσότερους εκπροσώπους στις υποψηφιότητες των κορυφαίων για τα βραβεία του Champions League. Ψήφισε τον Νο1 σε κάθε θέση.

Σχεδόν έναν μήνα πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, η UEFA εξέδωσε τις υποψηφιότητες για τον κορυφαίο τερματοφύλακα, αμυντικό, μέσο κι επιθετικό από το περσινό Champions League και δίχως έκπληξη, η πρωταθλήτρια, Μπάγερν Μονάχου εκπροσωπείται σε κάθε θέση.

Οι Βαυαροί κατέχουν τα πρωτεία με 5 υποψήφιους από τους 12 συνολικά και έχουν... απαρτία στους αμυντικούς, εκεί που Κίμιχ, Ντέιβις και Αλάμπα διεκδικούν το τρόπαιο.

Από κει και πέρα, η «μάχη» των γκολκίπερ αποτελείται από Νόιερ-Όμπλακ-Νάβας, στους μέσους γίνεται «σφαγή» με Ντε Μπρόινε-Μίλερ-Τιάγκο, ενώ η τριπλέτα των επιθετικών συνίσταται από Μπαπέ-Νεϊμάρ και Λεβαντόφσκι.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στο καθιερωμένο γκαλά της UEFA που θα διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των ομίλων, η οποία αρχικά είχε οριστεί να γίνει στην Αθήνα και το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», αλλά λόγω κορονοϊού μετατέθηκε στη Νιόν της Ελβετίας. Στην ψηφοφορία συμμετέχουν οι προπονητές των 32 ομάδων που συμμετείχαν στην περσινή σεζόν, καθώς και 55 δημοσιογράφοι, ένας από κάθε χώρα-μέλος της UEFA.

Μέχρι τότε, όμως, μπορείτε να δώσετε εσείς την ψήφο σας στον κορυφαίο παίκτη από κάθε τριάδα για τα κατορθώματά του στη διοργάνωση που μας πέρασε.

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα