Μπεργκ: «Ο Ολυμπιακός καλύτερος από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μπεργκ: «Ο Ολυμπιακός καλύτερος από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

bet365

O τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στον πολωνικό Τύπο για την πρόκριση της Ομόνοιας επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και τα ματς με τον Ολυμπιακό για τα πλέι-οφ του Champions League.

Ο Νορβηγός προπονητής και άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χένινγκ Μπεργκ είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος για την πρόκριση της Ομόνοιας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, αφού μεταξύ άλλων διασφαλίστηκε τουλάχιστον η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Πλέον δεν κρύβει την φιλοδοξία του για υπέρβαση και κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Επιλέξαμε την σωστή τακτική, ήμασταν επίσης πολύ σωστά προετοιμασμένοι. Ο πρωταρχικός στόχος που ήταν το Europa League επιτεύχθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας αλλά θέλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Γνωρίζουμε πως ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλύτερος απο την Λέγκια και ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά θα προσπαθήσουμε», τόνισε αρχικά ο 51χρονος προπονητής προσθέτοντας:

«Αυτή τη στιγμή μας απασχολεί το ματς της Κυριακής. Γιορτάσαμε χθες την πρόκριση. Ήταν θαυμάσιο αυτό που συνέβη για μένα μετά την κατάκτηση του πολωνικού πρωταθλήματος με την Λέγκια».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα