Το εντυπωσιακό promo του ΠΑΟΚ-Μπενφίκα: «Πάμε να γράψουμε ιστορία, ήρθε η ώρα» (vid)

Gazzetta team
Το εντυπωσιακό promo του ΠΑΟΚ-Μπενφίκα: «Πάμε να γράψουμε ιστορία, ήρθε η ώρα» (vid)

bet365

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο που ανήρτησε στα social media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βάζει στο κλίμα τους φιλάθλους της για την αποψινή (15/09, 21:00) αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

Δεν είναι η πρώτη φορά όπου ΠΑΟΚ και Μπενφίκα, διασταυρώνουν τα ξίφη τους, καθώς το 1999 είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά στο Κύπελλο UEFA. Τότε οι «ασπρόμαυροι» είχαν βρει δίχτυα με τον Κώστα Φρατζέσκο στο 89' φέρνοντας το ματς στα ίσα, μετά το γκολ που είχε προηγηθεί νωρίτερα το Ρονάλντιο Γκιάρο. Ωστόσο, η συγκεκριμένη αναμέτρηση, είχε δραματικό φινάλε κι αυτό διότι οι «Αετοί» πήραν τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα, με γκολ του Νούνο Γκόμες.

Τον Φεβρουάριο του 2014 οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί για τους «32» του Europa League. Ο ΠΑΟΚ δεν τα είχε καταφέρει και πάλι στην Τούμπα αφού ηττήθηκε με 0-1 με γκολ του Λίμα στο 59'. Για τα Play Off της σεζόν 2018-19 στο Champions League, οι «Αετοί» είχαν πάρει μία ακόμα πρόκριση. Στην Πορτογαλία, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε το 1-1 αλλά στην Τούμπα παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ, τελικά γνώρισε την ήττα με 1-4.

Αυτή τη φορά, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει μια καινούρια αρχή και «σπάσει» αυτή την κατάρα. Στα social media η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο με σλόγκαν: «Πάμε να γράψουμε ιστορία, ήρθε η ώρα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα