ΠΑΟΚ: Οι 18 του Φερέιρα για τον «τελικό» (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οι 18 του Φερέιρα για τον «τελικό» (pics)

bet365

Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές επέλεξε να πάρει ο Πορτογάλος τεχνικός στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με την Μπενφίκα. Δείτε ποιες είναι οι επιλογές του Φερέιρα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα, συμπεριλαμβάνοντας για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό ματς τον Γεωργιανό, Νίκα Νινούα, ενώ άφησε εκτός τον Λέο Ζαμπά.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που μπήκαν στην αποστολή του «Δικεφάλου» για τον σημερινό «τελικό» απουσιάζουν αυτά των Λέο Μάτος και Λευτέρη Λύρατζη, ενδεικτικό των προθέσεων του Πορτογάλου τεχνικού για το δεξιό άκρο της άμυνας.

Πιο αναλυτικά:

«Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπενφίκα ολοκληρώθηκε με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Δευτέρας (14.09). Μετά το φινάλε ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη της Τούμπας περιέλαμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στο τακτικό κομμάτι και ελέυθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο και ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν τα προγράμματά τους, προκειμένου να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το φινάλε της προπόνησης ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στη Μπενφίκα, οι οποίοι είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα