ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Περέιρα με τακτική για Μπενφίκα (pic)

ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Περέιρα με τακτική για Μπενφίκα (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Περέιρα με τακτική για Μπενφίκα (pic)

bet365

Με αποκλειστικό στόχο την καλύτερη δυνατή τακτική προσέγγιση του αγώνα με την Μπενφίκα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Πρώτη προπόνηση για τον Άντριαν Νίλσεν Περέιρα.

Πολύ δουλειά στο κομμάτι της τακτικής αφιέρωσε ο Αμπέλ Φερέιρα στην προπόνηση της Κυριακής (13/9), κι όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, «δύο μέρες πριν τη μάχη κόντρα στη Μπενφίκα, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έκανε την πιο δυνατή του προπόνηση ενόψει του κρίσιμου αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League».

To πρόγραμμα κατά κύριο λόγω είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έδειξαν στους παίκτες μέσα από διάφορες ασκήσεις τι θέλουν από αυτούς στο γήπεδο στο ματς της Τρίτης (15.09, 21:00). Η δουλειά ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα μετά την καθιερωμένη «υποδοχή» από τους νέους συμπαίκτες του (φωτό) πήρε μια πρώτη γεύση από την Τούμπα, όπου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση, ο Ντάγκλας Αουγκούστο έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες έμεινε στο γυμναστήριο.

Τη Δευτέρα (14.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια ο Φερέιρα θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα εναντίον της Μπενφίκα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα