Μπενφίκα: Ο Ζεσούς υπολογίζει τον... υγιή Σάμαρη

Gazzetta team
Μπενφίκα: Ο Ζεσούς υπολογίζει τον... υγιή Σάμαρη

bet365

Ένα παλαιότερο πρόβλημα του Ανδρέα Σάμαρη στον αχίλλειο τένοντα προβληματίζει τον προπονητή της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος ποντάρει στον Έλληνα μέσο.

Η επιστροφή του Ζόρζε Ζεσούς στην Μπενφίκα άλλαξε τα δεδομένα για τον Ανδρέα Σάμαρη, αφού ο Πορτογάλος προπονητής ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Έλληνα μέσου από τον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2014.

Ο τεχνικός της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League υπολογίζει τον Σάμαρη, αλλά ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί καιρό στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού, προβληματίζει τον Ζεσούς.

Ο 31χρονος Σάμαρης κάνει συντηρητική θεραπεία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, εξαιτίας του οποίου όμως δεν είχε πέρυσι την επιρροή που θα ήθελε και δεδομένα μπορεί να έχει στην ομάδα, χάνοντας την θέση του στην βασική ενδεκάδα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Έλληνας διεθνής μέσος έπαιξε δέκα λεπτά ως αλλαγή στο φιλικό με την Ρεν, ενώ την επόμενη μέρα αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του «οικογενειακού διπλού» με την δεύτερη ομάδα.

Ο Ζεσούς θέλησε έτσι να τσεκάρει την κατάσταση του Σάμαρη, στον οποίο θέλει να ποντάρει στην διάρκεια της σεζόν, αρκεί βεβαίως να είναι 100% καλά, προκειμένου να βγάλει και τον καλύτερό του εαυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα