Μαρτίνς: «Να είμαστε ο εαυτός μας, ο Ολυμπιακός πάντα πρέπει να παίζει στο Champions League» (vid)

Μαρτίνς: «Να είμαστε ο εαυτός μας, ο Ολυμπιακός πάντα πρέπει να παίζει στο Champions League» (vid)

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Να είμαστε ο εαυτός μας, ο Ολυμπιακός πάντα πρέπει να παίζει στο Champions League» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως είτε με αντίπαλο την Ομόνοια είτε με τον Ερυθρό Αστέρα ο στόχος είναι ένας: Σοβαρότητα και πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του στα πλέι οφ του Champions League τον νικητή του ζευγαριού Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας. Μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο You Tube ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν προτιμήσεις και πως ο Ολυμπιακός πρέπει κάθε σεζόν να παίζει στους ομίλους του Champions League, κάτι πολύ σημαντικό για όλους μέσα στο κλαμπ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε:

«Παίξαμε με την Ομόνοια ένα φιλικό, αλλά με διαφορετικές συνθήκες τότε και για τις δύο ομάδες. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Τον Ερυθρό Αστέρα τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μια διαφορετική κατάσταση. Θα είναι ένας αγώνας πλέι οφ όπου θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να είμαστε ο εαυτός μας, ο Ολυμπιακός.

Θεωρητικά μπορεί να είμαστε για πολλούς το φαβορί, αλλά όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα, έκανε πολύ καλή χρονιά και υπάρχει βαθμός δυσκολίας. Θα είναι δύο παιχνίδια ισορροπημένα και έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δεν μπορούμε να έχουμε προτιμήσεις. Θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να παίζει στην ανώτερη διοργάνωση, στο Champions League, και γι αυτό προετοιμαζόμαστε. Ξέρουμε τι σημασία έχει αυτό για όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα