Λεβαντόφσκι: «Το ξέραμε ότι θα νικούσαμε την Μπαρτσελόνα με τόσο μεγάλο σκορ»

Κώστας Τόπας
Λεβαντόφσκι: «Το ξέραμε ότι θα νικούσαμε την Μπαρτσελόνα με τόσο μεγάλο σκορ»

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, ήταν σίγουροι πως θα επικρατούσαν της Μπαρτσελόνα με μεγάλο σκορ αλλά και για την κατάκτηση του φετινού Champions League, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν.

Η ιστορική νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Μπαρτσελόνα με 8-2 στην προημιτελική φάση του Champions League, είναι μία από αυτές που δύσκολα δεν θα θυμάται κανείς τα επόμενα χρόνια.

Κυρίως οι πρωταγωνιστές εκείνης της αναμέτρησης, όπως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος μίλησε για εκείνη τη μεγάλη βραδιά για τους «Βαυαρούς», τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του ήξεραν από πριν πως θα τη νικούσαν με μεγάλο σκορ.

«Πριν το παιχνίδι, ξέραμε ότι θα νικούσαμε την Μπαρτσελόνα. Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι το τελικό σκορ θα ήταν 5-1, αλλά το 8-2 είναι ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Πριν τη σέντρα, ήρθε ο Γκνάμπρι και ο Κίμιχ σε μένα. Δεν με ρώτησαν αν θα κερδίζαμε την Μπαρτσελόνα αλλά αν θα κερδίζαμε το Champions League. Φυσικά και τους απάντησα "ναι"», εξήγησε ο Πολωνός στο «Onet».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα