Δώνης: «Τα έδωσαν όλα οι παίκτες μου, μια γροθιά η Μακάμπι»

Δώνης: «Τα έδωσαν όλα οι παίκτες μου, μια γροθιά η Μακάμπι»

bet365

Απόλυτα ικανοποιημένος για τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν οι παίκτες του εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης μετά την πρόκριση της Μακάμπι στο Γ΄ Προκριματικό Γύρο του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ισραήλ υπέταξαν στη Λιθουανία την Σούντουβα (0-3) σε ένα ματς όπου κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε μόνο καλά λόγια να πει για την εμφάνιση των παικτών του.

«Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Πέρα από το τελικό αποτέλεσμα, είμαι χαρούμενος και για την εμφάνιση μας. Ο ένας βοηθούσε τον άλλο καλύπτοντας τον.

Ακολούθησαν τις οδηγίες μου 100%. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και πρέπει να συγκεντρωνόμαστε στην τακτική μας. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου και την πρόκριση μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί. Κανείς δεν κερδίζει κάτι ατομικά. Υπάρχει πολύ καλή ποιότητα στην ομάδα και καλό πνεύμα στις προπονήσεις.

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Έτσι θα έρθουν και οι επιτυχίες», ανέφερε ο 50χρονος τεχνικός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα