ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας: Οι Τούρκοι ετοιμάζουν καταγγελία στην UEFA για μεροληπτική διαιτησία!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας: Οι Τούρκοι ετοιμάζουν καταγγελία στην UEFA για μεροληπτική διαιτησία!

bet365

Καταγγελία στην UEFA ετοιμάζει να καταθέσει η Μπεσίκτας, για τον Ιταλό διαιτητή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, Ντανιέλε Ντοβέρι, για μεροληπτική διαιτησία.

Εντονα παράπονα φαίνεται πως έχουν οι άνθρωποι της Μπεσίκτας, για την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η δυσαρέσκεια τους είναι τόση που ο πρόεδρος της ομάδας, ειδοποίησε το νομικό επιτελείο του συλλόγου, ώστε να ετοιμάσει καταγγελία στην UEFA για τον Ιταλό διαιτητή του αγώνα, Ντανιέλε Ντοβέρι, για μεροληπτική διαιτησία!

Πέρα από αυτό οι Τούρκοι ζητάνε τον έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών του συγκεκριμένου ρέφερι, καθώς και των τηλεφωνικών κλήσεων του τηλεφώνου του. Τα γειτονικά δημοσιεύματα, μεταξύ άλλων τονίζουν πως ο Ντοβέρι χάρισε πολλές κάρτες στους παίκτες του ΠΑΟΚ και δεν έδωσε ένα πέναλτι υπέρ της Μπεσίκτας.

Πάντως, η διοίκηση της Μπεσίκτας ελπίζει ακόμα και σε επανάληψη του αγώνα εάν αποδειχθεί η... χειραγώγηση του Ιταλού διαιτητή.

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα