Champions League: Ξανά στην παράταση η Ομόνοια, αποκλείστηκε η Σέλτικ του Μπάρκα (vid)

Gazzetta team
Champions League: Ξανά στην παράταση η Ομόνοια, αποκλείστηκε η Σέλτικ του Μπάρκα (vid)

bet365

Και πάλι η Ομόνοια νίκησε στον έξτρα χρόνο εκτός έδρας. Αυτή τη φορά καθάρισε 0-2 τη Λέγκια Βαρσοβίας και πάει στον 3ο προκριματικό. Σοκ για τη Σέλτικ του Μπάρκα με το 1-2 της Φερεντσβάρος στη Σκωτία.

Ακόμα μία δύσκολη αποστολή έφερε εις πέρας εκτός έδρας η Ομόνοια. Και μάλιστα το έκαναν με τον ίδιο τρόπο, στην παράταση. Οπως μία βδομάδα νωρίτερα στην Αρμενία, έτσι και τώρα στην Πολωνία, όπου στο έξτρα 30λεπτο και μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια, καθάρισαν 0-2 τη Λέγκια, για να συνεχίσουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το παιχνίδι πάντως βοήθησε τους Κύπριους, καθώς οι Πολωνοί έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 55'. Ο Γκόμεθ άγγιξε το 0-1 με εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι και στην παράταση ο ίδιος ήταν που ευστόχησε σε πέναλτι (92'), με την κεφαλιά του Τιάγκο να κλειδώνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λέζιακς, Λανγκ, Λούφτνερ, Κούσουλος, Γκόμεθ, Γκόμες (Μαυρίας 102′), Μποτεάκ (Λοΐζου 91′), Τιάγκο (Κίκο 113′), Τζιωνής (Ασάντε 77′), Ντούρις.


ΣΟΚ ΓΙΑ ΣΕΛΤΙΚ ΚΑΙ ΜΠΑΡΚΑ

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς στον θεσμό συντελέστηκε στο “Σέλτικ Παρκ”. Η Σέλτικ ήταν το μεγάλο φαβορί, αλλά η Φερεντσβάρος κατάφερε να φύγει από εκεί με το 1-2 και την πρόκριση δική της. Σίγκερ (7') και Ν'Γκουέν (75') νίκησαν δύο φορές τον Βασίλη Μπάρκα (στο 2ο γκολ η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του), ενώ ο Κρίστι (53') είχε ισοφαρίσει ενδιάμεσα.

Νωρίτερα, την πρόκριση είχε πάρει και η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη!


Τα αποτελέσματα του 2ου προκρ. γύρου
Τρίτη

Τίρανα – Ερυθρός Αστέρας 0-1
ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας 3-1

Τετάρτη
Αλκμααρ – Βικτ. Πλζεν 3-1 παράταση (1-1)
Σούντουβα – Μακάμπι Τελ Αβίβ 0-3
Τσέλιε – Μόλντε 1-2
Καραμπάχ – Σερίφ 2-1
Λοκ. Ζάγκρεμπ – Ραπίντ Βιέννης 0-1
Λουντογκόρετς – Μίντιλαντ 0-1
Κλουζ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5-6πέναλτι (2-2 παράταση)
Λέγκια Βαρσοβίας – Ομόνοια 0-2 παράταση (0-0)
Ντιναμό Μπρεστ – Σαράγεβο 2-1
Γιουνγκ Μπόις – Κι Κλάκσβικ 3-1
Σέλτικ – Φερεντσβάρος 1-2

* Photo: ShootandGoal Team

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα