Λεβαντόφσκι: Μετά τον Κακά, ο μόνος που ξεπερνά μαζί τα γκολ των Μέσι-Ρονάλντο στη σεζόν (pic)

Gazzetta team
Λεβαντόφσκι: Μετά τον Κακά, ο μόνος που ξεπερνά μαζί τα γκολ των Μέσι-Ρονάλντο στη σεζόν (pic)

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κατάφερε να ξεπεράσει το άθροισμα των γκολ του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο στο φετινό Champions League, σε μια τρομερή επίδοση που κρατούσε μόνος του ο Κακά επί 13 χρόνια.

Η πρώτη σεζόν χωρίς Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο στα ημιτελικά του Champions League μετά από 15 χρόνια έτυχε να είναι η κορυφαία στην καριέρα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός χάρη στις δικές του, άπιαστες επιδόσεις, που πλησίασαν το all-time ρεκόρ του Πορτογάλου σε μία αγωνιστική περίοδο (17 γκολ έναντι 15), εκμεταλλεύτηκε την ανάλογη πορεία της Μπάγερν Μονάχου μέχρι την κατάκτηση, την ίδια ώρα που οι απόλυτοι παίκτες της τελευταίας 15ετίας αποχαιρετούσαν πρόωρα, για να σημειώσει ακόμη ένα χαρακτηριστικό επίτευγμα.

Συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε τη φετινή διοργάνωση με υπερδιπλάσιο αριθμό τερμάτων από όσα πέτυχαν μαζί ο Λίο (3) με τον «CR7» (4)! Για να συμβεί κάτι αντίστοιχο πρέπει να ανατρέξουμε στη σεζόν 2006-07, τη χρονιά της Χρυσής Μπάλας του Ρικάρντο Κακά, όταν ο Βραζιλιάνος σταρ είχε σταματήσει στα 10 τέρματα και το δίπολο Μέσι-Κριστιάνο σκόραρε αθροιστικά μόλις 4 (1 και 3 αντίστοιχα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα