Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ζιντσένκο ζήτησε συγνώμη για την δημόσια κριτική της γυναίκας του στον... Γκουαρδιόλα! (pic)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ζιντσένκο ζήτησε συγνώμη για την δημόσια κριτική της γυναίκας του στον... Γκουαρδιόλα! (pic)

bet365

Ο Αλεξαντερ Ζιντσένκο ζήτησε συγνώμη για το... κράξιμο του Πεπ Γκουαρδιόλα από την σύζυγό του, ανήμερα μάλιστα του γάμου του.

Όλα του γάμου δύσκολα και ο Αλεξάντερ Ζιντσένκο σε μπελάδες! Μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από την Λυών στο Champions League, η σύντροφος του Ουκρανού εξτρέμ, Βλάντα Σένταν, η οποία τυγχάνει και αθλητική δημοσιογράφος, άσκησε μέσω βίντεο κριτική στον Πεπ Γκουαρδιόλα, επειδή άλλαξε την (συνήθη) άμυνα των τεσσάρων σε τριών.

«Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, το να κάνεις ένα τακτικό πείραμα είναι απογοήτευση. Δεν έχω λόγια, γιατί για να έχεις μαι τόσο κακή σύνθεση... Κοίτα τους παίκτες που βρίσκονται στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι. Κυριολεκτικά λίγες ομάδες στον κόσμο μπορούν να έχουν αναπληρωματικούς τέτοιας αξίας» ανέφερε η όμορφη δημοσιογράφος, εστιάζοντας βεβαίως στον Ζιντσέσνκο, ο οποίος δεν έπαιξε ούτε λεπτό.

Ο ποδοσφαιριστής, για να μην έχει προβλήματα με τον Καταλανό τεχνικό, έσπευσε να ζητήσει συγνώμη... ανήμερα του γάμου του! «Γράφω από τον γάμο μου και αντί να απολαμβάνω αυτή την απίστευτη στιγμή πρέπει να το κάνω γιατί δεν μπορώ να το αποφύγω και να τα αφήσω όλα στον αέρα. Ακόμα και αν η γυναίκα μου είναι δημοσιογράφος, είναι και οπαδός» ανέφερε αρχικά ο Ουκρανός αριστερός μπακ – χαφ.

«Στην διάρκεια της σεζόν, ταξίδεψε μαζί μας σε όλα τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια γιατί είναι μεγάλη οπαδός της Σίτι. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τα συναισθήματά της μετά τον αγώνα και έδωσε την άποψή της, όπως κάνουν όλοι οι φίλαθλοι, γιατί ήθελε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Καταλαβαίνουμε απόλυτα τώρα ότι δεν έπρεπε να το δημοσιοποιήσει στα social media, γιατί είναι η γυναίκα μου. Αλλά δεν ήθελε να εκφράσει την άποψη μιας δημοσιογράφου για τον προπονητή, απλώς αντιδρούσε στην απογοήτευσή της ως φίλαθλος. Ελπίζω να το καταλάβατε» συμπλήρωσε ο Ζιντσένκο.

Кумовья

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vlada (@v.lada_sedan) στις

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα