Μουσλίμοβιτς: «Θα ήθελα να ήμουν στην Τούμπα, να μείνει ο Βιεϊρίνια»

Gazzetta team
Μουσλίμοβιτς: «Θα ήθελα να ήμουν στην Τούμπα, να μείνει ο Βιεϊρίνια»

bet365

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ήταν ο ήρωας του ΠΑΟΚ στην ιστορική πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε και δέκα χρόνια μετά θυμήθηκε εκείνες τις στιγμές επ’ ευκαιρία της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας.

Το «αλάνι» των ΠΑΟΚτσήδων που πριν από μια δεκαετία πέτυχε το γκολ πρόκρισης επί της Φενέρμπαχτσε, έδειξε αισιόδοξος για την έκβαση της αναμέτρησης του «Δικεφάλου» με την Μπεσίκτας, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Αντρέ Βιεϊρίνια καθώς μπορεί να μάθει στους νέους τι είναι ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο Metropolis 95.5:

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει τα προσόντα να πάρει τη νίκη και να τα καταφέρει. Είμαι αισιόδοξος. Η Μπεσίκτας είναι δυνατή ομάδα αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ημέρα. Βέβαια δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του αλλά πιστεύω θα τα καταφέρει».

Για το ποιος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς την Τρίτη (25/8):«Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ. Ο ΠΑΟΚ το θέλει περισσότερο και θα μπορέσει να περάσει».

Πρόσθεσε: «Σημασία θα παίξει ο χαρακτήρας και η ψυχή. Η τακτική περνά σε δεύτερη μοίρα».

Για την ανανέωση του Βιεϊρίνια: «Πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας τεράστιος παίκτης με μεγάλη εμπειρία και έχει να δώσει πολλά. Μπορεί να βοηθήσει τους νέους να σταθούν στο γήπεδο και να μάθουν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και τι απαιτήσεις έχει».

Για το αν θα ήθελε να βρεθεί στην Τούμπα αύριο (25/8): «Φυσικά και θα ήθελα. Μίλησα πριν με τον Κρέσιτς και λέγαμε ότι θα θέλαμε να είμαστε εκεί αλλά υπάρχει μια νέα κατάσταση και πρέπει να τη δεχθούμε».

Διαβάστε ακόμα

Ο ΠΑΟΚ θυμήθηκε το ματς με τη Φενέρ και οι οπαδοί της Μπεσίκτας έγραφαν «Ερχόμαστε» (pics)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα