Ετό για Μέσι: «Τον έχω σαν γιο μου, να κάνετε τα πάντα για να αποσυρθεί στην Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
Ετό για Μέσι: «Τον έχω σαν γιο μου, να κάνετε τα πάντα για να αποσυρθεί στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Σαμουέλ Ετό πήρε θέση για το κλίμα στην Μπαρτσελόνα μετά τις τάσεις φυγείς του Λιονέλ Μέσι και προέτρεψε τη διοίκηση των Μπλαουγκράνα να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει μέχρι να αποσυρθεί.

Το κλίμα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα ήταν ήδη τοξικό πριν από την ντροπιαστική οκτάρα από τη Μπάγερν Μονάχου, αλλά πλέον έχει φτάσει στο απόλυτο μηδέν, προκαλώντας ακόμα και τον Λιονέλ Μέσι να ζητήσει εδώ και τώρα την αποχώρησή του.

Ωστόσο, ένας παλιός θρύλος των Μπλαουγκράνα, ο Σαμουέλ Ετό, επιμένει στο ότι δεν υπάρχει Μπαρτσελόνα δίχως τον Λιονέλ Μέσι και φρόντισε να στείλει τις συστάσεις του προς τη διοίκηση του κλαμπ και το πώς θα (δια)χειριστεί την υπόθεση για να τον κρατήσει τελικά στον σύλλογο.

«Η ήττα με πόνεσε πολύ. Είδα τα παιδιά να υποφέρουν, αλλά όσοι δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο δεν μπορούν να καταλάβουν. Οποιοσδήποτε μπορεί να πέσει, μα το πιο δύσκολο πράγμα είναι να σηκωθείς ξανά. Αυτό που ελπίζω είναι να σηκωθούμε και να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε τη νέα σεζόν. Η Μπαρτσελόνα έχει λεφτά, αν τίθεται ερώτημα για το αν υπάρχουν λεφτά, θα αρχίσω να κλαίω. Ο Μέσι είναι σαν γιος μου. Τον αγαπώ τόσο σαν πατέρας προς γιο και θέλω πάντα το καλύτερο για εκείνον. Η Μπαρτσελόνα είναι ο Μέσι. Έχουμε την τύχη να παίζει στην ομάδα μας ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών για αυτό πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να τελειώσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη», δήλωσε αναλυτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα