Μάντσεστερ Σίτι – Λυών 1-3: Για οφσάιντ και φάουλ οι «φωνές» για το δεύτερο γκολ των Γάλλων (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι – Λυών 1-3: Για οφσάιντ και φάουλ οι «φωνές» για το δεύτερο γκολ των Γάλλων (vid)

bet365

Ο Αϊμερίκ Λαπόρτ ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ψάξει για δικαιολογίες μετά την αποτυχία της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Λυών, όμως, θέλησε να τονίσει πως του έχει γίνει και φάουλ στο δεύτερο γκολ των Γάλλων, στη φάση που αρχικά οι «πολίτες» φώναξαν για οφσάιντ.

Στο 79ο λεπτό με το σκορ στο 1-1 και τη Σίτι να φορτσάρει για την ανατροπή, η Λυών βγήκε στην αντεπίθεση, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η αγγλική άμυνα ήταν πολύ ψηλά και μια κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Ντεμπελέ «φάτσα» με τον Έντερσον για να ξαναβάλει μπροστά το σύνολο του Ρούντι Γκαρσία.

Οι «πολίτες» παραπονέθηκαν για οφσάιντ στη φάση με τον ισχυρισμό πως ο παίκτης που ήταν εκτεθειμένος θα μπορούσε να έχει επηρεάσει παρά το γεγονός πως δεν ακουμπάει τη μπάλα, όμως, ο Λαπόρτ ήρθε να ρίξει τα «βέλη» του και προς τον VAR.

Ο αμυντικός της Σίτι αναδημοσίευσε το βίντεο του BT Sport με τα λεγόμενα του Ρίο Φέρντιναντ όπου αποδεικνύεται πως του έγινε φάουλ και δεν του επετράπη να τρέξει για να μαρκάρει...

«Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι ο Ρίο Φέρντιναντ είναι μεγάλος φαν της Σίτι, έτσι; Για να το ξεκαθαρίσω: Δεν πρόκειται να κρυφτώ. Είμαι ποδοσφαιριστής, αλλά πάνω απ' όλα άνδρας. Όλοι κάνουμε λάθη στον αγώνα και προφανώς αναλαμβάνω την ευθύνη για την κακή εμφάνιση της ομάδας απόψε. Όμως, τη συγκεκριμένη απόφαση είναι δύσκολο να την αποδεχθώ, ειδικά σε έναν κρίσιμο προημιτελικό και όταν υπάρχει η βοήθεια του VAR» έγραψε...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα