Champions League: Ποια ομάδα θα κατακτήσει την κούπα; (poll)

Gazzetta team
Champions League: Ποια ομάδα θα κατακτήσει την κούπα; (poll)

bet365

Τα προημιτελικά του Final-8 της Λισαβόνας επιφύλασσαν εκπλήξεις και ιστορικές στιγμές, τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι, πλέον, γνωστά και το gazzetta.gr σας καλεί να ψηφίσετε την ομάδα που θα σηκώσει το φετινό Champions League.

Και τι δεν είδαμε σε αυτό το πρωτοποριακό format που υιοθέτησε το φετινό Champions League ελέω κορονοϊού.

Ανατροπή στο σκορ μέσα σε τρία λεπτά των καθυστερήσεων, νικητήριο γκολ στο 88’, σασπένς, κοντράστ και την ενδεχομένως πιο εμφατική νίκη όλων των εποχών στο κορυφαίο διασυλλογικό επίπεδο.

Μπορεί τα ματς να μειώθηκαν μέσω της αφαίρεσης των ρεβάνς, αλλά αυτό τελικά λειτούργησε υπέρ των αμφίρροπων αναμετρήσεων και των αλησμόνητων παραστάσεων στα γήπεδα της Λισαβόνας.

Και τώρα, ένα σκαλί πριν από τον μεγάλο τελικό της 23ης Αυγούστου, τέσσερις «μονομάχοι» προετοιμάζονται για ένα εισιτήριο στη σπουδαιότερη αναμέτρηση της χρονιάς, χωρίς την παρουσία ισπανικών ομάδων μετά το 2007 και για πρώτη φορά χωρίς Μέσι ή Κριστιάνο μετά από 14 χρόνια! Κι από κει και πέρα, καθ΄όλα λογικά, για το όνειρο να σηκώσουν την κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Οι τρεις τους μάλιστα, δίχως να το έχουν καταφέρει ποτέ ξανά.

Θα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν των Μπαπέ-Νεϊμάρ, που «σκότωσε» το παραμύθι της Αταλάντα με τον πιο δραματικό τρόπο και ευελπιστεί να δικαιώσει για πρώτη φορά στο Champions League το brand-name και την χρηματιστηριακή αξία της;

Θα είναι η Λειψία του «Βενιαμίν», Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος νίκησε κατά κράτος στη σκακιέρα τον Τσόλο Σιμεόνε και υπέβαλε την Ατλέτικο Μαδρίτης για τέλος εποχής;

Μπορεί η Λυών να ξεπεράσει ξανά και ξανά το ταβάνι της, όπως έκανε με Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι;

Ή μήπως οι πρωτάρες θα υποκλιθούν στην ανωτερότητα της «τρομακτικής» Μπάγερν Μονάχου, που έβαλε τη μυθική σφραγίδα της οκτάρας στη Μπαρτσελόνα και που μοιάζει να κερδίζει επάξια τον άτυπο τίτλο της «ομάδας του κορονοϊού»;

Αυτό θα το μάθουμε σε περίπου μία εβδομάδα (23/8, 22:00). Μέχρι τότε, με το κάδρο των «4» πλήρως διαμορφωμένο, μπορείτε να καταθέσετε την πρώτη ψήφο για τον τελικό τροπαιούχο, μέσω του poll του gazzetta.gr.

Δείτε τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Παρί Σεν Ζερμέν – Λειψία (18/8, 22:00)

Μπάγερν Μονάχου – Λυών (19/8, 22:00)

Loading...
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα