Ο Μίλερ προέτρεπε τους συμπαίκτες του να ποδοπατήσουν την Μπαρτσελόνα: «Συνεχίστε, συνεχίστε»

Gazzetta team
Ο Μίλερ προέτρεπε τους συμπαίκτες του να ποδοπατήσουν την Μπαρτσελόνα: «Συνεχίστε, συνεχίστε»

bet365

Ο Τόμας Μίλερ είχε... σκυλιάσει και, παρ' ότι έβλεπε την Μπαρτσελόνα στο καναβάτσο, προέτρεπε τους συμπαίκτες του στην Μπάγερν Μονάχου να μην κατεβάσουν... ταχύτητα.

Κάποτε, όταν η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα διέλυε τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλο, ο Καταλανός τεχνικός εξηγούσε γιατί η ομάδα του δεν σταματούσε, ακόμα και όταν έβλεπε τον αντίπαλο πεσμένο στο καναβάτσο.

«Στον αντίπαλο δείχνεις ασέβεια όταν τον... λυπάσαι, όταν σταματάς σαν να του δείχνεις οίκτο» έλεγε ο Γκουαρδιόλα, μια «λογική» που, προφανώς, έχει και ο Τόμας Μίλερ, αν λάβουμε υπόψη τις αντιδράσεις του στο ιστορικό 8-2 της Μπάγερν Μονάχου επί της Μπάρτσα.

Στην διάρκεια του αγώνα, στο άδειο «Ντα Λουζ» ακουγόταν ο Μίλερ να φωνάζει συνεχώς στους συμπαίκτες του «weiter, weiter», ήτοι «συνεχίστε, συνεχίστε». Οι συμπαίκτες του τον άκουσαν και, κάπως έτσι, ήρθε η ιστορική οκτάρα, για την οποία ο ξανθομάλλης επιθετικός είπε ότι «ούτε στο 7-1 κόντρα στην Βραζιλία δεν είχαμε τόσο απόλυτο έλεγχο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα