Ντέιβις - Μπάγερν Μονάχου: «Υπόκλιση» από Ρόμπερτσον, Μαρσέλο μετά το ματς με Μπαρτσελόνα (pic & vid)

Gazzetta team
Ντέιβις - Μπάγερν Μονάχου: «Υπόκλιση» από Ρόμπερτσον, Μαρσέλο μετά το ματς με Μπαρτσελόνα (pic & vid)

bet365

Δύο εκ των κορυφαίων αριστερών μπακ των τελευταίων χρόνων, Μαρσέλο και Άντι Ρόμπερτσον, έβγαλαν το… καπέλο στον Αλφόνσο Ντέιβις για τη συγκλονιστική του εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Η στιγμή που παίρνει τη μπάλα λίγο μετά το κέντρο, επιμένει στο μαρκάρισμα του Νέλσον Σεμέδο και στη συνέχεια τον κατεδαφίζει και φτάνει μέχρι τη μικρή περιοχή για να σερβίρει το 2-5 της Μπάγερν Μονάχου επί της Μπαρτσελόνα ήταν απλά το... κερασάκι στην τούρτα. Οι εντυπώσεις που είχε προκαλέσει ο Αλφόνσο Ντέιβις στην αφρόκρεμα των ομοθεσιτών του παγκοσμίως ήταν ήδη οι καλύτερες δυνατές και το απόλυτο highlight του από την ιστορική νίκη των Βαυαρών επί της Μπαρτσελόνα ξεσήκωσε τους Άντριου Ρόμπερτσον και Μαρσέλο, οι οποίοι υποκλίθηκαν στο ταλέντο του δαιμονιώδους Καναδού.

Ο καλύτερος αριστερός μπακ, δηλαδή, του σήμερα κι ο κορυφαίος, ενδεχομένως της περασμένης δεκαετίας, αντέδρασαν άμεσα για την απίθανη ενέργεια του Ντέιβις, με τον οπισθοφύλακα της Λίβερπουλ να εκδηλώνει την αποθέωσή του μέσω twitter και τον Βραζιλιάνο να δηλώνει χαρακτηριστικά μετά το παιχνίδι:

«Μου φέρνεις χαρά στα μάτια μου όταν σε βλέπω να παίζεις»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα