Η Μπαρτσελόνα πρέπει να πληρώσει 5 εκατ. ευρώ στην Λίβερπουλ για τον Κουτίνιο αν κατακτήσει το Champions League με την Μπάγερν

Κώστας Τόπας
Η Μπαρτσελόνα πρέπει να πληρώσει 5 εκατ. ευρώ στην Λίβερπουλ για τον Κουτίνιο αν κατακτήσει το Champions League με την Μπάγερν

bet365

Το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ θα χρειαστεί να δώσει στην Λίβερπουλ, για τον Φελίπε Κουτίνιο, η Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος επιθετικός κατακτήσει τον φετινό τίτλο του Champions League.

Ο Κουτίνιο, αγωνίζεται στη Μπάγερν αλλά με την μορφή δανεισμού από τη Μπαρτσελόνα. Στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, περιλαμβάνεται μία ρήτρα η οποία αναφέρει πως αν ο έμπειρος μεσοεπιθετικός κατακτήσει τον τίτλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα πρέπει η Μπάρτσα να δώσει 5 εκατ. στην Λίβερπουλ.

Το παράξενο σε αυτή την ιστορία, σύμφωνα με την «Mirror», είναι ότι οι «μπλαουγκράνα», όταν τον απέκτησαν από την Λίβερπουλ, έναντι 145 εκατ. ευρώ, είχαν βάλει ως ρήτρα, πως σε περίπτωση κατάκτησης ενός Champions League, θα πρέπει να δώσουν στους «Reds» 5 εκατ. ευρώ, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν αν ο Βραζιλιάνος σηκώσει την κούπα με την Μπάρτσα ή με κάποιον άλλο σύλλογο.

Φέτος, η Μπάγερν, είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και αν το καταφέρει τότε ο 28χρονος άσος θα δει στον λογαριασμό του 5 εκατ. ευρώ, που θα του έχουν δοθεί από την ομάδα που κανονικά ανήκει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα