Σετιέν - Μπαρτσελόνα: «Δεν ξέρω αν θα φύγω, δεν εξαρτάται από μένα» (vid)

Gazzetta team
Σετιέν - Μπαρτσελόνα: «Δεν ξέρω αν θα φύγω, δεν εξαρτάται από μένα» (vid)

bet365

Ο Κίκε Σετιέν παραδέχθηκε τη ζημιά που προκάλεσε η οκτάρα από τη Μπάγερν στο προφίλ της Μπαρτσελόνα και απέφυγε να δηλώσει αν αυτό ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο των Μπλαουγκράνα.

Το συντριπτικό, αδιανόητο, εξωφρενικό 2-8 με το οποίο ηττήθηκε η Μπαρτσελόνα κατά πάσα πιθανότητα ήταν κι ο επίλογος στην πλήρως άδοξη θητεία του Κίκε Σετιέν στον πάγκο της.

Ωστόσο, ο Ισπανός coach δεν θέλησε να αποδεχτεί κάτι τέτοιο στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, κάνοντας λόγο για ευθύνες που δεν περνάνε από το χέρι του, ενώ άφησε ασχολίαστες τις αλλαγές που απαιτούνται στην επόμενη μέρα της Μπάρτσα με την εξήγηση πως βρίσκεται μόλις 8 μήνες στο κλαμπ.

«Είναι μια τρομερά οδυνηρή ήττα. Τόσα γκολ, κάποια από αυτά τα αξίζαμε. Ήταν πολύ αποτελεσματικοί, αλλά η πυγμή τους σε ορισμένες φάσεις μας ξεπέρασε. Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλος σύλλογος. Προφανώς και αυτό το αποτέλεσμα μας προκαλεί ζημιά και κάτι θα αλλάξει σίγουρα. Είναι πολύ νωρίς για να σκέφτομαι αν θα συνεχίσω ή όχι, δεν εξαρτάται από μένα, θα υπάρξει αντίκτυπος δεδομένης της σημασίας που έχει για τη Μπάρτσα μια τόσο εξευτελιστική ήττα».

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα