Ντέιβις - Μέσι: Το τηλεφώνημα στον πατέρα του και η «σουρεάλ» κόντρα τους

Gazzetta team
Ντέιβις - Μέσι: Το τηλεφώνημα στον πατέρα του και η «σουρεάλ» κόντρα τους

bet365

Ο Αλφόνσο Ντέιβις αφηγήθηκε την... σουρεάλ συζήτηση που είχε με τον πατέρα του, για το ότι θα παίξει αντίπαλος με το είδωλό του, Λιονέλ Μέσι τον οποίο συνήθιζε να βλέπει μικρός στην τηλεόραση.

Οι παραστάσεις που έχει δώσει φέτος ο Αλφόνσο Ντέιβις με τη Μπάγερν Μονάχου στην εντυπωσιακή «rookie» σεζόν του είναι ουκ ολίγες. Καμία, όμως, δεν μπορεί να συγκριθεί σε συναίσθημα πριν από την έναρξη του αγώνα, με αυτήν που πλησιάζει.

Οι Βαυαροί κοντράρονται με την Μπαρτσελόνα για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του Champions League (14/8, 22:00), κάτι που σημαίνει ότι ο Καναδός «δαιμόνιος» μπακ θα πραγματοποιήσει ένα παιδικό όνειρο: να παίξει αντίπαλος με το είδωλο των παιδικών του χρόνων, τον Λιονέλ Μέσι.

Ο 21χρονος, μάλιστα, αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον πατέρα του εν αναμονή της σπουδαίας αναμέτρησης, σε ένα σενάριο που και οι δύο προσπαθούσαν με δυσκολία να συνειδητοποιήσουν:

«Το να μπορώ να παίξω στο Champions League, απέναντι σε έναν από τους αγαπημένους μου παίκτες στον κόσμο, τον Λιονέλ Μέσι, είναι εκπληκτικό. Ειλικρινά, δεν έχω λόγια, ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε.

Μου τηλεφώνησε η μητέρα μου χθες και πετάχτηκε ξαφνικά ο πατέρας μου στο τηλέφωνο, λέγοντας "δηλαδή θα παίξεις αντίπαλος με τον αγαπημένο σου παίκτη, κατάλαβα". Και του λέω: ''Ναι''. Και μετά αρχίσαμε να γελάμε στο τηλέφωνο, ειλικρινά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε, διότι ξέρει ότι θαύμαζα τον Μέσι όταν ήμουν πιο μικρός και τώρα θα παίξω εναντίον του, είναι πολύ όμορφο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέιβις.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα