Λειψία - Ατλέτικο Μαδρίτης: Πρώτος αποκλεισμός επί Σιμεόνε, χωρίς τον Κριστιάνο αντίπαλο!

Gazzetta team
Λειψία - Ατλέτικο Μαδρίτης: Πρώτος αποκλεισμός επί Σιμεόνε, χωρίς τον Κριστιάνο αντίπαλο!

bet365

Για πρώτη φορά επί Τσόλο Σιμεόνε, η Ατλέτικο Μαδρίτης αποκλείστηκε σε νοκ-άουτ του Champions League χωρίς να βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τελικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι το «φάντασμα» που στοιχειώνει τις ευρωπαϊκές πορείες της Ατλέτικο Μαδρίτης επί Τσόλο Σιμεόνε.

Η Λειψία το απέδειξε περίτρανα, παίρνοντας τη νίκη-πρόκριση επί των Μαδριλένων με 2-1, για να γίνει ο νεότερος σύλλογος που προκρίνεται στα ημιτελικά του Champions League.

Μέχρι, βέβαια, να έρθει η ομάδα του «Βενιαμίν», Γιούλιαν Νάγκελσμαν να πετάξει εκτός συνέχειας τους Ροχιμπλάνκος, ο Ντιέγκο Σιμεόνε βίωνε συνεχώς τον ίδιο «εφιάλτη», με πρωταγωνιστή τον CR7. Κι αυτό διότι και τις πέντε φορές που η Ατλέτικο αποκλείστηκε από νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τα τελευταία εννιά χρόνια, η αντίπαλη ομάδα είχε στη σύνθεσή της τον Πορτογάλο σταρ!

Δύο χαμένοι τελικοί (2014, 2016), μία σειρά ημιτελικών (2016-2017) και προημιτελικών (2014-15) διαμόρφωσαν την «κατάρα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ πέρυσι αποκλείστηκε στους «16» από τη Γιουβέντους, στην πρώτη χρονιά του Κριστιάνο στο Τορίνο, μετά από δικό του, μάλιστα, χατ-τρικ ανατροπής στη ρεβάνς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα