«L’ Equipe» για την επική πρόκριση της Παρί: «Τρελό» (pic)

«L’ Equipe» για την επική πρόκριση της Παρί: «Τρελό» (pic)

Κώστας Τόπας
«L’ Equipe» για την επική πρόκριση της Παρί: «Τρελό» (pic)

bet365

Εχοντας ως τίτλο τη λέξη «Τρελό», υποδέχεται το πρωτοσέλιδο της «L' Equipe», την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν, στα ημιτελικά του Champions League,

Δύο γκολ μέσα σε 149 δευτερόλεπτα, ένα από τον Μαρκίνιος στο 90’ και το καθοριστικό από τον Έρικ Τσούπο-Μότινγκ στο 90+3’, έδωσαν στην Παρί την πολυπόθητη πρόκριση για την ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Παριζιάνοι έγιναν η τέταρτη ομάδα που καταφέρνει να πάρει νίκη ενώ βάδιζε προς τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ούσα πίσω στο σκορ.

Η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», στην έκδοση της Πέμπτης (13/08), σχολίασε την επική πρόκριση των πρωταθλητών Γαλλίας, επί της Αταλάντα, έχοντας στο πρωτοσέλιδο της, τη λέξη «Τρελό».

«Πίσω στο σκορ και έχοντας απίστευτη αδεξιότητα, η Παρί χάρη στα γκολ των Μαρκίνιος και Τσούπο-Μότινγκ, ανέτρεψε τα πάντα σκοράροντας στα τελευταία λεπτά και την προσεχή Τρίτη θα δώσει τον πρώτο ημιτελικό της σε Champions League ύστερα από 25 χρόνια, με το νικητή του ζευγαριού της Λειψίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα