Γκασπερίνι: «Απογοητευμένοι γιατί νιώσαμε πως είχαμε προκριθεί»

Gazzetta team
Γκασπερίνι: «Απογοητευμένοι γιατί νιώσαμε πως είχαμε προκριθεί»

bet365

Στο πόσο είχαν πιστέψει την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League στάθηκε ο τεχνικός της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, λέγοντας πως για τον λόγο αυτό όλοι στην ομάδα είναι απογοητευμένοι.

Η Αταλάντα έδειχνε στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν να κρατάει στα χέρια της την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Ωστόσο οι Γάλλοι μέσα σε 149 δευτερόλεπτα κατάφεραν να πετύχουν την επική ανατροπή και να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Μια ανατροπή που φυσικά δεν άρεσε στους Ιταλούς, με τον τεχνικό της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι να αναφέρει σχετικά: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, γιατί νιώσαμε ότι είχαμε προκριθεί στον ημιτελικό. Αυτό, θα ήταν κάτι εκπληκτικό, αλλά σε κάθε περίπτωση, όσα πετύχαμε ήταν εκπληκτικά. Τερματίσαμε τρίτοι στη Serie A, για δεύτερη χρονιά, αλλά υπήρχαν ομάδες 10-12 βαθμούς πίσω μας που δε μπόρεσαν να είναι στην ίδια θέση ξανά. Δε θα ξεκινήσουμε ποτέ μία σεζόν, στοχεύοντας στο Scudetto, στοχεύουμε να βελτιωθούμε και να μετά να δούμε πως θα πάει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα