Ρήξη στη σχέση Μπεσίκτας-Λιάγιτς: Παραμένει απλήρωτος ο παίκτης και δεν προπονείται

Κώστας Τόπας
Ρήξη στη σχέση Μπεσίκτας-Λιάγιτς: Παραμένει απλήρωτος ο παίκτης και δεν προπονείται

bet365

Οπως μεταδίδουν δημοσιεύματα, οι σχέσεις μεταξύ Μπεσίκτας και ​​Λιάγιτς βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί, λίγες ημέρες πριν ο τουρκικός σύλλογος αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα, με την τουρκική ιστοσελίδα «hurriyet.com.tr», ο Λιάγιτς φέρεται να απείχε εσκεμμένα από τις προπονήσεις αντιδρώντας στο γεγονός ότι του οφείλονται χρήματα αρκετών μηνών.

Την Τρίτη (11/08), γνωστοποιήθηκε πως ο 27χρονος άσος υπέστη θλάση στην πρώτη προπόνηση της σεζόν και θεωρείται τρομερά δύσκολο να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, το θέμα φαίνεται πως παίρνει άλλη διάσταση, μετά το γεγονός ότι τα τούρκικα ΜΜΕ, διέρρευσαν ότι οι σχέσεις του παίκτη με την διοίκηση, έχουν χαλάσει εξαιτίας των χρημάτων που του οφείλονται εδώ και μήνες.

Μάλιστα, δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της ομάδας ο οποίος παραμένει απλήρωτος, καθώς υπάρχουν κι άλλοι δυσαρεστημένοι ποδοσφαιριστές λόγω των καθυστερήσεων στις πληρωμές.

Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν η Μπεσίκτας τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα