Παρί Σεν Ζερμέν: Τρομερή απόκρουση του... Ικάρντι σε φάουλ του Νεϊμάρ (vid)

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν: Τρομερή απόκρουση του... Ικάρντι σε φάουλ του Νεϊμάρ (vid)

bet365

Ο Μάουρο Ικάρντι απέδειξε ότι, εκτός από το να πετυχαίνει γκολ, ξέρει και να τα αποσοβεί, όπως έκανε σε εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ, στην διάρκεια προπόνησης της Παρί Σεν Ζερμέν επί πορτογαλικού εδάφους, ενόψει του προημιτελικού του Champions League με την Αταλάντα.

Οι προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, όταν ο Τόμας Τούχελ αφήνει τους παίκτες του να χαλαρώσουν, εξελίσσονται σε σόου. Κάπως έτσι, ήρθε η γκολάρα του Άντερ Ερέρα, μετά από μαγικό του Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μετά την καραντίνα, επιχείρησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά εισέπραξε το «όχι» του... Μάουρο Ικάρντι ο οποίος, με την βοήθεια του δοκαριού, θα μπορεί να καυχιέται ότι απέκρουσε φάουλ του Νέι.

«Το απέκρουσε, ο Μάουρο μου το απέκρουσε» έγραψε ο Νεϊμάρ στο Instagram για την εξαιρετική απόκρουση του Αργεντινού επιθετικού, η σύζυγος μάνατζερ του οποίου, Γουάντα Νάρα, σχολίασε αστειευόμενη ότι «η φιλία σου με τον Κέιλορ Νάβας σε έχει επηρεάσει».

Η Παρί ολοκληρώνει την προετοιμασία της στο Φάρο της Πορτογαλίας, ενόψει της αναμέτρησης με την Αταλάντα για τα προημιτελικά του Champions League (Τετάρτη 12/08, 22:00), στην οποία αναμένεται να δώσει το παρών ο Κιλιάν Μπαπέ, πιθανότατα όμως ξεκινώντας από τον πάγκο, μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

@neymarjr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαυʀɸ Iϲαʀδι (@mauroicardi) στις

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα