Γεν. Διευθυντής Μπεσίκτας στo gazzetta.gr: «Ίδιες πιθανότητες με τον ΠΑΟΚ, περιμένω φιλικό κλίμα»

Γεν. Διευθυντής Μπεσίκτας στo gazzetta.gr: «Ίδιες πιθανότητες με τον ΠΑΟΚ, περιμένω φιλικό κλίμα»

Γεν. Διευθυντής Μπεσίκτας στo gazzetta.gr: «Ίδιες πιθανότητες με τον ΠΑΟΚ, περιμένω φιλικό κλίμα»

bet365

Ο Γενικός Διευθυντής της Μπεσίκτας, Ερντάλ Τορουνογκουλάρι σχολίασε στο gazzetta.gr την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την τουρκική ομάδα τονίζοντας πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες, ενώ χαρακτήρισε «καλή ομάδα» τον ΠΑΟΚ.

Η Μπεσίκτας αν και βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο αφού ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα κατάφερε να εκμεταλλευτεί την τιμωρία της Τράμπζονσπορ και βρέθηκε στα προκριματικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Η κλήρωση στον 2ο Προκριματικό Γύρο του Champions League την έφερε αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στη μάχη των δύο «Δικέφαλων Αετών» που θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες στην Τούμπα.

Το ρόστερ της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη έχει αποψιλωθεί με τις αποχωρήσεις των Κάριους, Ρουίθ, Ελνένι, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, Ντιαμπί, Μπουράκ Γιλμάζ, Γκιονούλ και Ερκίν και παραμένει άγνωστο εάν ο Σεργκέν Γιαλτσίν καταφέρει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε δύο εβδομάδες κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο γενικός διευθυντής της Μπεσίκτας, Ερντάλ Τορουνογκουλάρι μίλησε στο gazzetta.gr για την κλήρωση του τουρκικού συλλόγου κόντρα στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

«Πρόκειται για αμφίρροπη κλήρωση με ίσες πιθανότητες τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και την Μπεσίκτας. Είναι ένα ματς όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν και είμαι βέβαιος πως θα είμαστε έτοιμοι σε δύο εβδομάδες».

Ο Τορουνογκουλάρι, ο οποίος κατέχει παράλληλη τον ρόλο του υπεύθυνου των μεταγραφών της της Μπεσίκτας αναφέρθηκε στη δυναμική του ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα με ποιότητα. Γνωρίζουμε πως διαθέτει πολύ καλό υλικό, αλλά και αξιόλογο ρόστερ. Δεν θα είναι εύκολο για μας, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ασφαλώς το γεγονός πως διεξάγεται ένα ματς και όχι επαναληπτικός δημιουργεί νέους συσχετισμούς, αλλά οφείλουμε να ανταποκριθούμε στην κατάσταση που έχει πλέον διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο».

Ο αξιωματούχος των «Kara Kartal» έστειλε επίσης το δικό του μήνυμα για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ.

«Θα επιθυμούσα να γίνει ένα δίκαιο ματς και για τις δύο ομάδες μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα. Ελπίζω να καταφέρουμε να προκριθούμε στον 3ο Προκριματικό Γύρο του Champions League».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα