Γιουβέντους: Η αδερφή του Ρονάλντο... κράζει τους συμπαίκτες του (pic)

Γιουβέντους: Η αδερφή του Ρονάλντο... κράζει τους συμπαίκτες του (pic)

Gazzetta team
Γιουβέντους: Η αδερφή του Ρονάλντο... κράζει τους συμπαίκτες του (pic)

bet365

Η Ελμα Αβέιρο έγραψε στο Instagram ότι ο Ρονάλντο δεν γίνεται να τα κάνει όλα μόνος του, επιρρίπτοντας την ευθύνη του αποκλεισμού σε όλο το οικοδόμημα της Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους αποκλείστηκε από τη Λυών, με τον Ρονάλντο να κάνει πραγματικά σοβαρή εμφάνιση, να σκοράρει δύο φορές και αρκετές στιγμές να μοιάζει να παλεύει μόνος του. Σε αυτό εστίασε και η αδερφή του, Ελμα Αβέιρο, ανεβάζοντας ένα ποστ στο Instagram, στο οποίο επιρρίπτει ουσιαστικά ευθύνες στους συμπαίκτες του Κριστιάνο και προφανώς και στον Μαουρίτσο Σάρι:

«Εσύ τα έκανες όλα καλύτερα από τον καθένα. Είμαι υπερήφανη που σε είδα να παίζεις έτσι και να δείχνεις την αυταπάρνησή σου. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται να τα κάνεις όλα μόνος σου. Είναι αδύνατον. Ξέρεις όμως ότι το ποδόσφαιρο είναι έτσι, όπως ξέρεις και ότι πρέπει να συνεχίσεις να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να παραμείνεις ο κορυφαίος», ήταν το μήνυμα της αδερφής του Ρονάλντο.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελμα δείχνει ότι ο αδερφός της δεν έχει την απαιτούμενη συμπαράσταση στη Γιουβέντους. Το είχε κάνει και μετά τον χαμένο από τη Νάπολι τελικό του Copa Italia, όταν τα είχε βάλει με τον Σάρι: «Εσύ, μόνος σου δεν γίνεται να κάνεις συνέχεια θαύματα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να παίζει έτσι η ομάδα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα