Ρονάλντο - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο χωρισμός τους κατέστρεψε στην Ευρώπη

Gazzetta team
Ρονάλντο - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο χωρισμός τους κατέστρεψε στην Ευρώπη

bet365

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρεάλ Μαδρίτης... χώρισαν πριν δυο χρόνια κι από τότε η «βασίλισσα» δεν έχει προκριθεί από τους 16 του Champions League, ενώ ο Πορτογάλος έχει έναν αποκλεισμό στην ίδια φάση κι έναν στα προημιτελικά.

Το ταξίδι στο Champions League τελείωσε στη φάση των 16 και για την Ρεάλ Μαδρίτης και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Στον δεύτερο χρόνο που οι δυο τους είναι... χώρια, κανείς δεν καταφέρνει να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά ή την κατάκτηση του τίτλου!

Πέρσι, η «Βασίλισσα», αποκλείστηκε από τον Άγιαξ στην ίδια φάση, ενώ ο Κριστιάνο με την Γιουβέντους μια φάση μετά από τον ίδιο αντίπαλο. Φέτος, τόσο η Ρεάλ όσο και η «Μεγάλη Κυρία», με τον Πορτογάλο, αποχαιρέτησαν στη φάση των 16 με τις Σίτι και Λιόν να τις αποκλείουν.

Αυτό που αξίζει επίσης να αναφερθεί, είναι πως από το 2010 έως το 2018, η Ρεάλ μαζί με τον Κριστιάνο, έφταναν τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά ενώ τέσσερις φορές κατέκτησαν και το τρόπαιο. Φαίνεται λοιπόν πως... ο χωρισμός αυτός δεν βγήκε καλός σε καμία από τις δύο πλευρές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα