Ερέρα: «Είμαι σίγουρος ότι ο Μπαπέ θα προλάβει το ματς με την Αταλάντα»

Κώστας Τόπας
Ερέρα: «Είμαι σίγουρος ότι ο Μπαπέ θα προλάβει το ματς με την Αταλάντα»

bet365

Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο Αντερ Ερέρα, για την συμμετοχή του συμπαίκτη του, Κιλιάν Μπαπέ στο ματς με την Αταλάντα, για τον προημιτελικό του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, ανακοίνωσε ότι ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο στον τελικό του Κυπέλλου με την Σεντ Ετιέν, έχει υποστεί διάστρεμμα και ζημιά στον έξω σύνδεσμο. Ετσι, ο νεαρός φορ, κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει την αναμέτρηση με την Αταλάντα στις 12 Αυγούστου.

Ο Αντερ Ερέρα, από την πλευρά του τόνισε πως είναι αρκετά βέβαιος, ότι ο Μπαπέ θα προλάβει να αναρρώσει και να είναι έτοιμος γι' αυτό το κρίσιμο ματς.

«Είμαι αισιόδοξος για τον Μπαπέ. Τον βλέπουμε πως έχει αρχίσει και περπατάει σιγά σιγά. Είναι πολύ επαγγελματίας. Δεν θέλει να χάσει με τίποτα αυτό το παιχνίδι. Θέλει πραγματικά να παίξει. Κάθε μέρα, πρωί και απόγευμα δουλεύει για την αποκατάσταση του.

Αν δεν μπορέσει να παίξει, έχουμε κι άλλες επιλογές, αλλά είμαι βέβαιος πως θα προσπαθήσει πολύ για να αγωνιστεί».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα