Γιουβέντους: Ο Ντιμπάλα προλαβαίνει οριακά τη ρεβάνς με την Λυών

Gazzetta team
Γιουβέντους: Ο Ντιμπάλα προλαβαίνει οριακά τη ρεβάνς με την Λυών

bet365

Ανακούφιση στην Γιουβέντους για τον τραυματισμό του Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος υπέστη διάταση στον αριστερό μηρό και, εκτός απροόπτου, θα δώσει το παρών στο ματς της χρονιάς κόντρα στην Λυών.

Ο τραυματισμός του Πάουλο Ντιμπάλα επισκίασε εν μέρει τη νίκη – τίτλο της Γιουβέντους επί της Σαμπντόρια, αφού η ρεβάνς με την Λυών για την φάση των «16» του Champions League πλησιάζει... επικίνδυνα (07/08).

Ο Αργεντινός επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν «διάταση του ορθού μηριαίου στον αριστερό μηρό», όπως ανέφερε η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου, στις τάξεις του οποίου υπάρχει ανακούφιση για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ένας τέτοιος τραυματισμός απαιτεί μια αποθεραπεία που διαρκεί περίπου δέκα ημέρες και ο αγώνας με την Λυών, στη ρεβάνς της ήττας με 1-0 για την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι σε δώδεκα.

Ο Ντιμπάλα, ο οποίος ήταν καταπληκτικός μετά την καραντίνα, κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της χρονιάς, όπως έχει εξελιχθεί πλέον για την πρωταθλήτρια Γιούβε, η οποία θα κάνει συντήρηση στα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος με Κάλιαρι (εκτός) και Ρόμα (εντός).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα