Ποια ομάδα προτιμάτε στο δρόμο του ΠΑΟΚ; (pic & poll)

Ποια ομάδα προτιμάτε στο δρόμο του ΠΑΟΚ; (pic & poll)

bet365

O ΠΑΟΚ ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να επιλέξει τον αντίπαλο που προτιμά για το νοκ άουτ παιχνίδι στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και το gazzetta.gr ζητάει τη δική σας πρόβλεψη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω των social media, ζήτησε από τον κόσμο της να επιλέξει πιθανό αντίπαλο, κάποιοι εύστοχα είπαν… Άγιαξ (το μόνιμο και αγαπημένο ζευγάρι των κληρώσεων της UEFA), κάποιοι άλλοι επέλεξαν για τους δικούς τους λόγους μια εκ των τριών πιθανών αντιπάλων.

Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν ξεκάθαρος και απόλυτος στο ερώτημα «ποιον αντίπαλο θα επιλέγατε» ανάμεσα σε Μπεσίκτας, Βικτόρια Πλζεν και Ραπίντ Βιέννης, που είναι στο γκρουπ των ισχυρών ενόψει της κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου στη Νιόν της Ελβετίας.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο γκρουπ των ανίσχυρων και παρά το γεγονός πως υπάρχει ακόμα ο «αστερίσκος» της Τραμπζονσπόρ, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ εκδήλωσε τον επιθυμητό γ’ αυτόν αντίπαλο.

Αυτός είναι η Μπεσίκτας σε μονό ματς στην Τούμπα!

Το gazzetta.gr ζητάει τη δική σας πρόβλεψη για την κλήρωση της 10ης Αυγούστου και τον πιθανό αντίπαλο του «Δικεφάλου» στο μονό παιχνίδι που θα γίνει στις 25-26 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα