Ρεάλ: Ραούλ ο «αντί – Πογιάτος» στους Νέους ενόψει Youth League

Gazzetta team
Ρεάλ: Ραούλ ο «αντί – Πογιάτος» στους Νέους ενόψει Youth League

bet365

Ο θρυλικός επιθετικός της Βασίλισσας και προπονητής της Καστίγια, θα αναλάβει την ομάδα Νέων αντί του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού, στην διεκδίκηση του παρθενικού Youth League.

Ο Ντάνι Πογιάτος αποτελεί παρελθόν για την ομάδα Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης και η ανακοίνωση της πρόσληψης του από τον Παναθηναϊκό είναι θέμα ημερών. Στην Βασίλισσα δεν έχουν αποφασίσει ποιος θα τον διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία, αν και για... ολιγοήμερες εμφανίσεις, τον ρόλο του «αντί – Πογιάτος» θα τον παίξει ο... Ραούλ!

Ο θρυλικός επιθετικός της Βασίλισσας και ένας από τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρώπη, εργάζεται πλέον στην Καστίγια, ήτοι την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, με προοπτική κάποια στιγμή να εργαστεί στην πρώτη.

Στο διάστημα 16 με 25 Αυγούστου, όμως, η ομάδα Νέων θα διεκδικήσει το παρθενικό Youth League της ιστορίας της και, ούσα ακέφαλη εξαιτίας της αποχώρησης του Πογιάτος, θα καθοδηγηθεί στο τουρνουά από τον Ραούλ.

Ο θρυλικός γκολτζής θα πάρει μαζί του και τέσσερις παίκτες της Καστίγια (Αντόνιο Μπλάνκο, Μιγέλ Μπαέθα, Μάρβιν και Τσουστ), οι οποίοι θα ενσωματωθούν σε μια ομάδα που στην φάση των «16» θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα την Γιουβέντους και, αν προκριθεί, μια εκ των Ρεν ή Ίντερ στα προημιτελικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα