Αντιπρόεδρος UEFA: «Ονειρο όλων ο τελικός του Champions League με κόσμο»

Κώστας Τόπας
Αντιπρόεδρος UEFA: «Ονειρο όλων ο τελικός του Champions League με κόσμο»

bet365

Η παρουσία του κόσμου στο Final-8 του Champions League, θα κριθεί από τις αποφάσεις που θα πάρει η Πορτογαλία, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της UEFA, Μικέλε Ούβα.

Μαντεύεις το φρουτάκι και σε περιμένει μια έκπληξη* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το Final-8 του Champions League θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα από τις 12 έως και τις 23 Αυγούστου, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα υπάρχει ένα μικρό ποσοστό φιλάθλων, των ομάδων στις κερκίδες. Οπως τόνισε ο Ιταλός αντιπρόεδρος της UEFA, Μικέλε Ούβα στον ραδιοφωνικό σταθμό Kiss Kiss της Νάπολης, αυτό θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρει η Πορτογαλία.

«Η παρουσία φιλάθλων στα παιχνίδια δεν θα εξαρτηθεί από την UEFA, αλλά από τη χώρα υποδοχής. Θα ήταν ένα όνειρο για όλους. Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει σε δύο μήνες από τώρα. Στα τρία χρόνια που θα ακολουθήσουν, από το 2021 έως το 2024, η συνήθης μορφή της διοργάνωσης θα επιστρέψει.

Η επιλογή της Λισαβόνας γι αυτήν την στιγμή, απορρέει από τις εγγυήσεις που μας δίνονται. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει πορτογαλική ομάδα στην διοργάνωση και αυτό καθιστά τη Λισαβόνα ουδέτερη έδρα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα